2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Balogh – Liget ahol nem csak lovagolni jó
Balogh – Liget ahol nem csak lovagolni jó

Balogh – Liget ahol nem csak lovagolni jó

Balogh – Liget ahol nem csak lovagolni jóNyári táborokkal gazdagodott a kínálat

A Balogh-Liget Lovas Klub-ot amely Miskolctól 3 km-re a 26-os út mellett helyezkedik el a Király hegyen a Bükk lábánál, festői környezetben, akkor mutattuk be magazinunkban, amikor megépült, s még csak szárnyait bontogatta. Mára egy minden igényt kielégítő, lovas szórakozási lehetőségeket biztosító intézménnyé vált. Balogh Sándor tulajdonossal a nagyszabású lovas fesztivál sajtótájékoztatóján találkoztunk, s az újdonságokról is kérdeztük.

 
– Miután 2700 m2 fedett terület áll rendelkezésünkre, így egész évben folyamatosan működik a lovas oktatás, valamint díjugrató és fogathajtó versenyeket is rendezünk. A lovardának mintegy 500 fős nézőtere van, de egy 50 és egy 30 fős konferencia teremmel és büfével is szolgálhatunk. A lovas szolgáltatásaink mellett még két 6 illetve 4 fős apartman házban családias szállást is tudunk biztosítani. A Balogh-Liget rendelkezik egy 50 fős, minden igényt kielégítő, exkluzív vendéglátó egységgel, melyhez tavasztól őszig tartozik egy panorámás terasz, ragyogó kilátással. A vendégek igény szerint megrendelhetnek különböző tájjellegű, gasztronómiai különlegességeket, grill, bogrács, kemencés kivitelben. Baráti találkozók, esküvők, vállalati összejövetelek rendezését is vállaljuk.

– De azért nem ez a fő prolfil?

– Nem, de jól kiegészíti a lovas versenyek szervezését, megrendezését, vagy egyéb sportrendezvények lebonyolítását. Lehetőség nyílik lovak bértartására is.Az állatokat családias körülmények között tartjuk, alap takarmányozásról gondoskodunk, boxos elhelyezést biztosítunk. Igény szerint karámozás, lovarda használat lehetséges. Egész évben folyamatosan jól képzett lovas oktatók irányításával, illetve képzett lovak igénybevételével. Korosztálytól függetlenül. Előre bejelentett időpontokban.

– Nyárra a gyerekeket is várják…

– Nyári időszakban az iskola befejezésétől szeptemberig, minden héten hétfőtől szombatig, szakképzett oktatók és pedagógusok irányításával. 6 éves kortól, előre bejelentett időpontokban szervezzük a táborainkat, s napi háromszori étkezést biztosítunk a kicsiknek. Akiknek persze kedvence a csak nálunk látható állatpark, amelyben a Magyarországon fellelhető őshonos állatok közül minden kutyafajta, racka, kecske, mangalica, különféle baromfi, piros-tarka, valamint szürke marha, ló megtalálható, természetes közegükben. Persze ezeket egyéni, valamint csoportos látogatás keretében, mások is látogathatják.

 
Balogh – Liget ahol nem csak lovagolni jó Balogh – Liget ahol nem csak lovagolni jó

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek