2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Bajnoki aranyérmes a Miskolci Egyetem kosárlabda csapata!

Bajnoki aranyérmes a Miskolci Egyetem kosárlabda csapata!

Budapesten rendezték meg a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) négyes döntőjét.

A fiúk mezőnyében a tavalyi bronzérmes miskolciak két mérkőzésüket megnyerve végül az első helyen végeztek. A Miskolci Egyetem kosárlabda csapata 21 év után ünnepelhetett ismét bajnoki címet. Kopasz Márton és a torna legjobb játékosának (MVP) választott Lippai Szabolcs a torna All-Star csapatába is bekerült.Bajnoki aranyérmes a Miskolci Egyetem kosárlabda csapata!

 A Miskolci Egyetem kosárlabda csapata 21 év után ünnepelhetett ismét bajnoki címet, és szerzett indulási jogot az Európai Egyetemi Játékokon való részvételre, amelynek július 20-29. között a portugáliai Coimbra városa ad majd otthont.

A Miskolci Egyetem 2018-as bajnokcsapatának tagjai: Jurányi Ádám, Orosz Bence, Kopasz Márton, Takács Dániel, Lippai Szabolcs, Szepesi Szabolcs, Piukovics Bálint, Varga Márton, Galló Márk, Orliczki Bence, Homoki Donát, Orliczki Márton, Orliczki Mátyás, Drahos Gábor (vezetőedző)

A döntő végeredménye:
1.    Miskolci Egyetem
2.    Nyíregyházi Egyetem
3.    BME-MAFC
4.    TFSE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek