2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Az Ipress Center marad a Váci NKSE névadó szponzora

Az Ipress Center marad a Váci NKSE névadó szponzora

Meglepetéssel ünnepelte a város az országos ifjúsági bajnok női kézilabdacsapatot

 Továbbra is névadó szponzor marad az Ipress Center Váci Női Kézilabda Sportegyesület támogatója, a szintén váci székhelyű Ipress Center Hungary Kft. nyomdaipari szolgáltató központ, így a következő szezonban is a megszokott néven szerepelnek majd a lányok – jelentették be ma azon az ünnepi eseményen, amelyet az Ipress Center Váci Női Kézilabda Sportegyesület ifjúsági csapatának bajnoki győzelme alkalmából rendezett Vác városa és az Ipress Center.

Továbbra is számíthatnak a váci Ipress Center nyomdai központ támogatására a váci kézilabdás lányok: a megállapodás szerint újabb szezonra marad a névadó szponzor. A bejelentés apropóját az adta, hogy a váci női ifjúsági kézilabdacsapat a végsőkig kiélezett küzdelemben a Győr, a FTC és a DVSC ellenében megnyerte az országos bajnokságot, pedig számos hátráltató körülmény miatt kétségesnek tűnt, hogy pont a döntő mérkőzésekre meglesz-e a győzelemhez szükséges erő.
„A felnőtt csapatnak számos nehézsége akadt az idei szezonban, nem lehetünk teljesen elégedettek, bár a csapat megerősítésére több lépés is történt. A csapat újraépítésével kapcsolatban hamarosan részletesen is beszámolunk. Ezekkel a tervekkel a szponzorok is egyetértenek és látják a haladást. Mi nagyon számítunk rájuk.” – mondta Kirsner Erika, az Ipress Center Váci NKSE elnöke.
„Továbbra is teljes mellszélességgel támogatjuk a lányokat, és hiszünk abban, hogy hamarosan újra a bajnokság harmadik-negyedik helyett várományosa lehetünk. Nagyon jó volt az együttműködés, és a szponzoráció jól illeszkedik abba a programba, amelyet vállalatunk a váci közösség erősítésére és a fiatalok támogatására alakított ki.” – hangsúlyozta Lakatos Viktor, az Ipress Center ügyvezető igazgatója, majd hozzátette, a Veled Vagyunk néven indított közösségépítő program számos területen igyekszik hatni,
 
elsősorban a felnövekvő generációk megszólításával.
 „Már fiatalon példaképekké váltatok a társaitok előtt, fantasztikus eredmény a tiétek, hiszen a világ egyik legjobb klubcsapatát is magatok mögé utasítottátok.” – húzta alá Mokánszky Zoltán sportért felelős alpolgármester az ifjúsági csapatnak a sikerért mondott köszöntőjében, majd bejelentette, hogy kezdeményezik a „Vác Város Sportjáért” elismerés adományozását a csapatnak és Ottó Katalin edzőnek. Az eseményen részt vett és felszólalt Harrach Péter, a körzet országgyűlési képviselője, a KDNP frakcióvezetője is.
A bajnokcsapatnak virággal kedveskedett a város, míg a névadó szponzor, az Ipress Center állófogadást adott, valamint wellness hétvégét biztosít minden ifjúsági játékosnak és Wiezl István segédedzőnek, az edző, Ottó Katalin pedig pénzjutalomban részesült. 
A bajnokcsapat tagjai: Hámori Konszuéla; Hansághy Beatrix; Katona Flóra; Paróczy Sára; Kovács Dorottya; Sztranyan Ágnes; Schvart Enikő; Bodó Letícia; Németh Kitti; Oláh Kyra; Liszka Rebeka; Polecsák Patrícia; Nagy Enikő; Fabó Kamilla; Helembai Lilla; Helembai
Fanny; Puhalák Szidónia; Bató Lili és Szenes Bettina. 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek