2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • ANKÉT, BÉRLET, NYITÓMECCS, RANGADÓ – ETO HÍREK A HÓNAP UTOLSÓ HETÉRE

ANKÉT, BÉRLET, NYITÓMECCS, RANGADÓ – ETO HÍREK A HÓNAP UTOLSÓ HETÉRE

Kedd 18 óra filmvetítés, 19 óra szurkolói ankét
Az idei bajnoki- és kuparajt előtti hagyományos szurkolói ankétot az ETO Park Bevásárlóközpont földszintjén, a Peto állateledel bolt melletti területen tartjuk. Az ankét két részből áll majd: este 6 órától megmutatjuk azt az összeállítást, amit a törökországi edzőtáborban készítettünk.

Aki napról napra követte a videós beszámolókat, neki természetesen nem lesz sok újdonság ebben, de biztos vannak olyan szurkolók is, akik szívesen megnézik egyben a felkészülés és a csapatépítés ezen szakaszát. (ízelítő a filmből itt: https://www.youtube.com/watch?v=40UQRkKLUoM) A filmvetítést követően 19 órától Horváth Ferenc vezetőedző, Sasa Stevanovic sportigazgató, Vincze Ottó klubigazgató, Koltai Tamás csapatkapitány, valamint Kalmár Zsolt és Poga csics Krisztián válaszol drukkereink kérdéseire.

Február 26. 17.00 Győri ETO FC – Debrecen Liga Kupa nyolcaddöntő
A szerdán 17.00 órakor kezdődő Győri ETO FC – Debrecen labdarúgó Liga Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg – így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót. Drukkereink az alsó szinten az A-H szektorokban foglalhatnak majd helyet, míg a vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból nézhetik a mérkőzést. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 500 Ft lesz. Jegyeket elővételben az interneten itt az oldalunkon ( http://www.eto.hu/jegy-vasarlas/ ) illetve az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet venni. A jegypénztárak a mérkőzés napján 15 órakor nyitnak.

Ha még nincs bérlete, vegye meg most!
Elkészült a Győri ETO FC tavaszi bajnoki- és kupamérkőzéseire a kedvezményes bérletcsomag. Mindazoknak, akik még nem rendelkeznek bérlettel, de rendszeresen kilátogatnának a meccseinkre, nekik feltétlenül érdemes a belépő helyett tavaszi bérletet vásárolniuk.

10% kedvezmény minden bérletesünknek!
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mindazok, akik érvényes bérlettel rendelkeznek – legyen az már meglévő éves, vagy most vásárolt fél szezonra szóló – hogy az ETO Park Élményközpontban kilenc üzletben bérletük felmutatásával minden vásárláskor 10-10% kedvezményt kapnak. Ők már csatlakoztak a kezdeményezéshez:

    Villeroy & Boch asztali kultúra szaküzlet
    Alexandra Könyvesbolt
    United Colors of Benetton
    Levis márkabolt
    Neglin Fehérnemű
    Peto állateledel, akvarisztika és horgászcikk
    ETO Shop/ Puma
    Terebess Tárlat
    Vackor Gyerekbolt

www.eto.hu

www.facebook.com/gyorietofc

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…