2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Acéltigrisek: alapszakasz-elsőség!

Miután Div. 2-es aranyérmesként zárták a tavaszi szezont a miskolci amerikai futballisták, a Steelers utánpótláscsapat is remekel. A nyíregyháziakkal közösen indított juniorgárda, az Acéltigrisek az őszi idény utolsó alapszakaszi mérkőzését is győztesen teljesítették, így mérlegük 4-0, és mivel szombaton délután újfent nagy arányban, 62-20-ra nyertek – aktuálisan a Jászberény Wolverines ellen -,  gólkülönbségben a hasonlóképp százszázalékos fővárosi riválist is megelőzték.

Így ranglistavezetőként lépnek tovább a rájátszásba, amely már a következő héten újabb meccset jelent, a Fejér Junior lesz a vendég Miskolcon (Szentpéteri kapu, rendőriskolai pálya, november 6., szombat délután 1 óra).
A következő lépcsőfok pedig a finálé volna,megint csak egy héttel később…
Mérkőzésadatok a miskolcsteelers.hu klubhonlapról:
Miskolci Acél Tigrisek – Jászberény Wolverines Junior 62-20 (7-12,35-8, 0-0, 20-0)
Miskolci pontszerzők: Lakatos Bence (elkapott TD Hegedűs Ádám
passzából, 3 futott TD, kickoff return TD), Lippai Péter (3 futott TD), Juhász Bálint (interception return TD), Kékedi Krisztián (6 extra-pontrúgás, futott 2 pontos extra)

Kép és szöveg:Balogh Attila

A meccs egyik hazai hőse, az öt touchdownt szerző Lakatos Bence;a háttérben a bíró keze, már az újabb találat jelzésére lendül.

A kettős győzelem nyomán jutott a jóból a tavasszal a felnőtteket is sikerre vezető edzőnek, Száraz Zsoltnak is.

A vendégek is megemlékeztek a hazaiak nyáron elhunyt játékosáról.Koszorút adtak át Tompa Rajmund szüleinek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…