2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A TP Vision is csatlakozott a kilencedik Wings for Life World Run 161,982 futójához – 4,7 millió euró gyűlt össze a gerincvelő-sérülések gyógyítására irányuló kutatások támogatására

A TP Vision is csatlakozott a kilencedik Wings for Life World Run 161,982 futójához – 4,7 millió euró gyűlt össze a gerincvelő-sérülések gyógyítására irányuló kutatások támogatására

A TP Vision, a Philips Sound termékek globális márka liszensz-tulajdonosa, nemcsak globális fejhallgató-forgalmazó partnereként csatlakozott a múlt vasárnap rendezett eseményhez, de aktívan részt is vett rajta.

 

A Wings for Life egy nonprofit alapítvány, amely világszerte kutatási projekteket és klinikai vizsgálatokat támogat. Célja a gerincvelő-sérülések gyógyítási lehetőségeinek keresése. A Wings for Life World Run futóversenyt 2014 óta minden évben megrendezik: egy adott napon világszerte több százezer ember fut azokért, akik nem tudnak futni.

 

A 2022-ben kilencedik alkalommal tartották meg a rendezvényt. 192 nemzet 161.892 résztvevője csatlakozott a futáshoz a világ 165 országában, és összesen 4,7 millió eurót gyűjtöttek össze.

 

A versenyen mindenki célba ér: idén a résztvevők világszerte átlagosan 11,9 kilométert tettek meg, mire a Catcher Car – a mozgó célvonal – utolérte és megelőzte őket. Minden eredmény megtekinthető a www.wingsforlifeworldrun.com oldalon.

 

Globális partnerként a TP Vision arra bátorította azokat, akik 2022 februárja és májusa között egy Philips Sport fejhallgató modellt vásároltak, hogy nevezzenek a versenyre. A részvételi díjat ebben az esetben a TP Vision fedezte, amelynek 100%-át közvetlenül a gerincvelő kutatására fordítják.

 

Emellett a vállalat aktívan is részt vett a futásban, saját 395 fős csapatával, mely 335 alkalmazottból és a partnercégek 60 résztvevőjéből állt.

 

A jövő évi, tizedik Wings for Life World Run-t 2023. május 7-én fogják megrendezni, a regisztráció már elindult.

 

Az eseménnyel kapcsolatban Kostas Vouzas, a TP Vision (Philips TV & Sound) Europe and Americas vezérigazgatója – aki maga is16,3 km-et futott le – elmondta: ”Szeretnék gratulálni a Wings for Life World Run teljes csapatának a sikeres, lenyűgöző eseményhez, amelyen örömmel vettünk részt. Nagyon örülünk, hogy a Philips GO Sports Headphones és a mi csapatunk is támogathatta és csatlakozhatott a kezdeményezéshez hozzájárulva, hogy ilyen fantasztikus összeget gyűjtsünk a gerincvelő-sérülések gyógymódjának megtalálására irányuló kutatások támogatására.”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

7. Bringa Piknik
2024 májusában ismét tokaji bringa-túra, ezúttal bővítve. 2024-ben hetedik alkalommal is elstartol a Bringa Piknik. Lesznek kisebb-nagyobb változta…

További cikkek