2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
A tizedik még várat magára

A tizedik még várat magára

A tizedik még várat magáraAz utóbbi évek legszorosabb férfi csapatversenye után a háromszoros olimpikon Kuttor Csaba vezette Uniqa-Újbuda TC mindössze egy másodperc előnnyel védte meg klubcsapat országos bajnoki címét a korábbi kilencszeres győztes, házigazda TVK-MALI Triatlon Klub legénységével szemben.

Az úszás során az újbudaiak 9:02 perccel értek először partot, így ők kezdhették meg leghamarabb a kerékpározást. A WebEye Kft. által biztosított, kerékpárra szerelt gps jóvoltából megtudhattuk, hogy a középső szám felénél Uniqa-Újbuda 20 mp-el tekert a TVK-Mali előtt, és újabb 10 egységre a Mogyi-tól és a Debrecentől. A 14. km-nél a TVK stabilizálta második helyét az időközben a harmadik helyre előrelépett DSC-DSI-vel szemben. 17 km-nél már csak 13 mp volt az Uniqa és az üldöző TVK között, mely 1:20-ra ment ekkor Pocsaiéktól. A második depózás után nem sokkal 6 mp-t különbséget mutatott az óra a két aranyesélyes között. A drámaian kiélezett befutó során a TVK új igazolása, Rendes Csaba megcsúszott a rámpán, de felugrott és társaival együtt robbant be a célba. Ezután kezdődhetett a nagy számolgatás, mely az Uniqának kedvezett, egy (!) másodperccel ők nyertek és védték meg bajnoki címüket. A TVK-Mali TK 28:52 perces legjobb kerékpáros idejével a WebEye Kft. különdíjával vigasztalódhatott.

Az egyesületek közötti pontversenyben a TVK-Mali TK végzett az első helyen, megelőzve az Uniqa-Újbuda TC-t és a Mogyi SE-t.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek