2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A TEK Gálán is bizonyította rátermettségét Koncz Attila

A TEK Gálán is bizonyította rátermettségét Koncz Attila

Izgalmas hetet tudhat maga mögött a HELL Racing Team küzdősportolója, Koncz Attila. Egy különleges felkészítő edzés után november 18-án a Terrorelhárítási Központ gálaestjén szállt ringbe egy presztízsmérkőzés erejéig, ahol ellenfele Kalapos Dávid volt.

Attila már tavaly is részt vett a TEK Gála programjában, így nem volt számára ismeretlen a terep, az viszont neki is újdonságnak számított, hogy a mérkőzés előestéjén egy nem mindennapi edzésen vehetett részt. A meccs előtti utolsó tréninget ugyanis nem más, mint példaképe, Kunkli Tivadar tartotta, aki nem kímélte az ifjú harcost. A thai-box legenda hasznos tanácsokkal látta el Attilát a miskolci Cutler Fitnessben, a szombati gálán pedig a piros sarokból bíztatta tanítványát.
A sportoló a fárasztó edzést az Avalon Resort & SPA-ban pihenhette ki. November 18-án a TEK Gálán 19 óra után került sor Koncz Attila és Kalapos Dávid összetűzésére, amely az est egyik leglátványosabb mérkőzése volt. A harcosok kemény küzdelmét látva a közönség bíztató szavaitól zengett a BOK Sportcsarnok. A mérkőzés végén a HELL versenyzőjének keze lendült a magasba – a meccs győztese egyöntetű pontozással Koncz Attila lett. A TEK Budo- és Küzdősport Gáláról a Sport TV készített beszámolót, melyet november 24-én 23.00-tól láthatnak a Sport 1-en a küzdősportok szerelmesei. Gratulálunk a győzelemhez!
A meccs előtti utolsó edzésről készült felvételt az alábbi linken tekinthetik meg:
https://www.youtube.com/watch?v=EIS6-TUlnjU

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek