2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
A Steelers a „div-kettő” bajnoka!

A Steelers a „div-kettő” bajnoka!

A Steelers a „div-kettő” bajnoka!Kupa- és éremátadás, önfeledt ünneplés a bajnokság utolsó miskolci meccsén: 2010 Divízió 2-es bajnoka a Steelers!

Amint a miskolcsteelers.hu klubhonlap beszámol róla, az amerikaifutball borsodi reprezentánsa utolsó idei bajnokiján a Budapest Cowboys 2 (a neves fővárosi egylet kettes számú csapata) ellen is győzött, ahogy minden idei találkozóján, ezúttal 52-0-ra.
(A negyedek alakulása: 19-0, 21-0, 0-0, 12-0.) A pontszerzők névsora: Huszár Gábor kickoff return TD, Imricskó Péter 4 futott TD, Lakatos Bence 2 elkapott TD és 2 pontos extra-elkapás, Joe Selmser TD irányítófutásból, Horváth Csaba 2 extrapont-rúgás.

 

A vasárnap délutáni mérkőzés lefújását követően megtörtént a bajnoki kupa (IV. Pannon Bowl) átadása, Tóth László, a Magyar Amerikai Football Csapatok Szövetségének elnöke révén. Orosz Lajos, a miskolci önkormányzat alpolgármestere az aranyérmek, valamint az egyéni díjazások kiosztásánál működött közre. A szezon legjobb játékosaként MVP-díjat vehetett át Imricskó Péter (#81), valamint a legjobb hazai védőjátékosnak választott Nagy Levente (#56).
Ugyancsak az ünnepi pillanatok közé tartozott, amikor még a meccskezdés előtt a játékvezetői team átadta – szimbolikusan Nádi Gyulának, a miskolci egyesület alelnökének, aki maga is zsolcai – a magával hozott, a felsőzsolcai árvízkárosultak megsegítésére szánt adomány-csomagot, és ennek mintegy jelképeként egy értékes mezt is.

Két videórészlet a találkozóról: az első másodpercekben esett visszahordott TD, illetve a lefújás pillanatai, az ünneplés kezdete:

 

A Steelers a „div-kettő” bajnoka! A Steelers a „div-kettő” bajnoka!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek