2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A Nemzetek Csatáján lép újra a ringbe Peru!

A Nemzetek Csatáján lép újra a ringbe Peru!

Perutek János harmadszorra is belép a szorítóba, természetesen egy profibox mérkőzés keretein belül teszi mindezt! Ugyanis június 27-én Dunaújvárosban rendezik meg a Nemzetek Csatája szabadtéri küzdősport gálát, ahol több neves sportember mellett Perut is a ringbe szólítják majd.

Zenész, színész, újságíró, kommentátor… Peru stílusa behatárolhatatlan, mindenesetre sok mindenben megállta már a helyét. Amolyan polihisztor típus, akiről tudni lehet, hogy a művészetek, zene és a boksz fanatikus kedvelője és művelője egyaránt. Rengeteg küzdősport gálán volt már ringszpíker és így sok nagy K-1, vagy profibox harcost szólított élete meccsén a ringbe. Emellett az AC/DC tribute koncerteken ezreknek zenél, és milliók hallgatják miközben Klitschko meccset közvetít. Most azonban bunyózni fog Peru, amit szintén nem először tesz!
„Ez lesz majd a harmadik meccsem. Az elsőt Szentesen vívtam. Több, mint egy éve szakmai hiányosságaim miatt felkerestem a legjobb trénert. Szántó Öcsi bácsival már több, mint egy éve edzek. Erdei Zsolttal egy gálán léptem fel Kecskeméten tavaly márciusban, ez volt a második meccsem. Dein Csaba ellen boxoltam, Szántó Imre felkészített és az egész csapat elkísért, Krizsa Sanyi pedig a sarokban osztotta a tanácsait. Óriási élmény volt egy legendás tréner irányítása alatt készülni. És a csapat is nagyon jó, hiszen kemény bunyósokból és jó trénerekből áll. Hál Istennek a mostani küzdelmemre is velük készülhetek fel, amit már Ferencvárosi boksz szakosztálynak hívnak.” – árulta el Perutek János.
1996-ban és 1997-ben Peru tagja volt az FTC utánpótlás birkózó Magyar-bajnok csapatának és emiatt kifejezetten nagy öröm számára, hogy visszatérhetett kedvenc klubjába, hogy felkészüljön élete legnehezebb feladatára. Június végén ugyanis egy német riválissal kell farkas szemet néznie, aki vélhetően Vince Feigenbutz csapatából érkezik. Ismerve a fiatal német bokszolót nem biztos, hogy a csapattársai annyira könnyű falatoknak számítanak. A ringben minden kiderül!
A mérkőzést cirkálósúlyban rendezik és négy menetre írják ki. A gálán K-1 és Muay-Thai derbiket is rendeznek. A belépés ingyenes!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek