2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A miskolctapolcai HELL Kart pályát ismét birtokba vették a média képviselői

A miskolctapolcai HELL Kart pályát ismét birtokba vették a média képviselői

Idén az Autó Magazin munkatársa vihette haza a vándorkupát

 Második alkalommal rendezték meg a média gokart vándorkupát a miskolctapolcai Avalon Park HELL Kart pályáján. Számos sport- és egyéb újságíró képviseltette magát a gyorsasági gokart versenyen, ahol a versenyzés élményén túl értékes ajándékokért szálltak harcba a kollégák.

Kedden újra a média képviselői vették birtokba Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáját, a miskolctapolcai HELL Kart pályát. A két rajtrácsnyi mezőny résztvevői nagyon izgalmas időmérőkön, majd döntőn vehettek részt.

A mérlegelés és gokartok kezelésének bemutatása után mindenki elfoglalhatta helyét az azonos súlyra kiegyenlített gokartokban és megkezdhette az ismerkedést az 560 méter hosszú pályával és az elektromos kartokkal. Az 5 perces gyakorlást 8 perces időmérő futamok követték, amelyek alapján a döntőre kvalifikálták magukat a versenyzők.

Két nagyon izgalmas helyzetekkel teli rajtrácsos döntő futam várt az újságírókra. A „B” döntőt a bevezetem.eu kollégája, Székely Szabolcs nyerte. Az időmérőn kilenc legjobb időt futott versenyző az „A” döntőben indult és közülük dőlt el végül, hogy ki vihette haza a vándorkupát.

A rajt után nagyon kiélezett küzdelem folyt a 2016-os győzelemért. Az izgalmas helyzetek után végül az Autó Magazin munkatársa Hamar Balázs bizonyult a leggyorsabbnak és ő vihette haza a vándorkupát. A második helyezett Sződy Szabolcs, a sportmenü.hu újságírója, míg a harmadik helyezett Aryee Claudia (Tücsi) a Hello Angyalok műsor egyik műsorvezetője lett.

„A” döntő versenyzői:

Hamar Balázs

Sződy Szabolcs

Aryee Claudia

Vámosi Péter

Nagy Norbert

Gál András –

Váczi Gergő

Radomszki Viktor

Boncz Elek

„B” döntő versenyzői:

Székely Szabolcs

Putnoki Zoltán

Gyetván Csaba

Laczkó Gábor

Vajtó László

Tóth Balázs

Tóth István

Balogh Tamás

Debreceni Dávid

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek