2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

A legerősebbek a legek megyéjében

Dr. Mengyi Roland köszöntötte a versenyzőket és az érdeklődőket

A miskolci ITC székház ad otthont a hétvégén az első magyarországi  Szlovák-Magyar Fekvenyomó Kupának, amire számos erejét bizonyítani vágyó férfi és női sportoló érkezett. A versenyt  a fővédnök, dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg.
A sportág koronázatlan királya, Mészáros László mint versenyigazgató köszöntötte a résztvevőket, majd felkérte dr. Mengyi Rolandot beszéde megtartására.

A közgyűlés elnöke köszöntötte a versenyzőket a legek megyéjében, ahol a legvadregényesebb tájak, a  legfinomabb borok, a legszebb lányok, és a legerősebb emberek élnek. „Büszkék vagyunk és felnézünk rátok, de nem csak a fizikai nagyságotok miatt, hanem a teljesítményetek miatt is.” – utalt a rendíthetetlen edzőterembe járásra kora reggel, szakadó esőben, munka után, akkor is, ha tűrni kell, hogy fáj, és akkor is, ha a monotonitás unalmát kell legyőzni.

Dr. Mengyi Roland és Mészáros László
Dr. Mengyi Roland volt a fővédnöke a Szlovák-Magyar Fekvenyomó Kupa 1. magyarországi versenyének

„Felkészültek lesztek, amikor eljön az idő, mert el fog, talán pont ez az. A kitartás, erő katonái vagytok!” –bíztatta a versenyzőket dr. Mengyi Roland, majd búcsúzóul azt kívánta, hogy a kvalifikációt sikeresen teljesítő sportolók eredményesen képviseljék Magyarországot az Egerben megrendezésre kerülő világbajnokságon.

A megnyitót követően elkezdtek melegíteni a sportolók és kezdetét vette az erős emberek versenye.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek