2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A férfiak álma: futball és autók együtt

A férfiak álma: futball és autók együtt

Az idei nyári turné részeként, a Top Gear Live Budapesten is látható lesz a 90 perces, pörgős előadásával. A három utánozhatatlan műsorvezető – Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May Stiggel, a legendás  sofőrrel együtt – vezényli a Top Gear Live aréna-showját a megszokott humordózissal, civódással és tréfás erőpróbákkal, ráadásul az autórajongók mellett a focirajongók számára is kedveskednek, amely a VB ideje alatt különösen aktuális lehet.



Bár Magyarország nem kvalifikálta magát az idei foci VB-re, a közönségnek mégis lesz alkalma biztatni magyar focicsapatot a Top Gear Live előadás alatt, miután Anglia csapata kihívta egy autókkal játszott futballmeccsre. Lehet, hogy a magyar csapat a hazai közönség előtt meg tudja ismételni az 1953-as győzelmet? Clarkson mindenesetre úgy gondolja, a meccset még le kell játszani, de elárulta, hogy „mi Angliát képviseljük – és így rendszerint győzni szoktunk.”

Pirotechnika, hatalmas lóerejű gépek és remek zene kíséri ezt a lélegzetelállító előadást, valamint néhány a világ legdrágább, legerősebb és időnként abszurd módon átalakított autóiból garantálja a vibráló atmoszférát a show közönsége számára. Mindehhez jön még egy kaotikus szekérverseny is, amelyet motorokkal és nem lovakkal irányítanak, s ahol a műsorvezetők Stiggel versenyeznek, csakúgy, mint a lángoló ralliautók előadása, amely garantáltan a székekhez szegezi a nézőket.

Ez is Top Gear de ugyanakkor egy lenyűgöző élő aréna-show is. Ahogy Clarkson megjegyezte: „A legkedveltebb autós műsort alakítottuk át a világ leglátványosabb autós showjává. A Top Gear legjobb részeit használtuk nagyravágyó kísérletként az élő aréna showban. És az eredmény minket igazol!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek