2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A DVTK – Újpest mérkőzésen résztvevő szurkolók figyelmébe

A DVTK – Újpest mérkőzésen résztvevő szurkolók figyelmébe

Várhatóan jelentős érdeklődésre számot tartó sportesemény lesz holnap Miskolcon, ugyanis a DVTK labdarúgócsapata az Újpest együttesét fogadja a Diósgyőri Stadionban. A mérkőzéssel kapcsolatban a rendőrség az alábbi tájékoztatást teszi közzé.

A 2012. július 27-én 19.00 órától a DVTK stadionban megrendezésre kerülő DVTK – Újpest NB I-s labdarúgó mérkőzés befejezését követően – amennyiben biztonsági szempontból indokolt – a rendőrség a 2004. évi I. Tv. (Sporttörvény) 68 §. (9) bekezdés alapján a hazai vagy a vendég szurkolói csoportot a sportlétesítményben visszatartja.

A szurkolókat a helyszínen a mérkőzés vége előtt a rendőrség hangosbemondón keresztül tájékoztatja a visszatartás elrendeléséről és időtartamáról.

Kérjük a szurkolók megértését és közreműködését!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy aki a jogszerű rendőri intézkedésnek nem engedelmeskedik, az megvalósítja a 2012. évi II. Tv. (Szabálysértési törvény) 216. §. (1) bekezdése szerint minősülő jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértését.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…