2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • 700 ezer forint az Élettér Központ javára

700 ezer forint az Élettér Központ javára

II.Országos Rotary Jótékonysági Aszatalitenisz kupa Gödöllőn

Nyolcvan játékos, 32 csapatra osztva játszott az aranyéremért és a Rotarysok a vándorkupáért, szombaton a gödöllői Asztalitenisz csarnokban.

Rendkívüli hangulat volt már a regisztrációnál is, hiszen mindenkit egy egészséges almával várt a Rotary Club Gödöllő csapata, de a jó hangulat a közös bemelegítéskor, majd a versenyeken is folytatódott. A Rotary Club Gödöllő rendezvényének célja ebben az évben is az volt, hogy minél több adományt gyűjtsenek össze, az Élettér Központ számára.

 

Mandzákné Tarnavölgyi Judit elnök, köszöntötte a résztvevőket majd átadta a szót Molnár Juliannának, a Rotary Magyarország alkormányzójának, aki megtisztelte jelenlétével a bajnokságot. A verseny fővédnöke ifj. Varga Árpád is eredményes versenyzést kívánt a csapatoknak. Bartha Tibor, SK szakosztály vezető ismertette a szabályokat, és Gulyás Vince nemzetközi bíró ellenőrzésével elkezdődött a kupa. Külön versenyeztek az idén a hobby szinten játszók és a versenyzésben járatosabbak. Egyéni és páros mérkőzéseket is játszottak a versenyzők, így mindenkinek lehetősége volt többet játszani.

A legifjabb résztvevő 10, míg a legidősebb 78 esztendős volt /Ő lett az egyik aranyérmes/.

Amíg a csapattagok ütötték a tenyereseket és fonákokat, a kísérők sem unatkoztak, hiszen lehetett egészségfelmérésen részt venni.

Rendkívül értékes tombolanyereményekkel kedveskedtünk a résztvevőknek, amelyekkel: az Almaexpress, a Betty Divat, a Butterfly Kft. az Aromax Kft. A Bisecuite, a Diego, a G1 Fitness, a Királyi Kastély, a Házitündér Otthonbolt, a Szepesi Optika,  a JYSK, a RoyalMagazin, az SOS Pretty, a SvédKakas Vendéglő, a Varga és Fiai Kft.,a G-Fruck Kft. az I.L.I Nyelviskola, a Jucikrea, a Pizsi, a Surányi üzletház, a Szepesi Optika, a Wellbag, támogatta a versenyt, hogy minél nagyobb összeget adhassunk át a Patrónus Ház Élettér Központjának a verseny végén.

Lássuk a nyerteseket:

A Rotary Klubok közül – idén az ország négy különböző klubjából voltak vendégeink – a Szentes-Csongrád csapata bizonyult a legjobbnak, így a Vándordíj, amely egy gránitból-márványból készült pingpong ütő volt, – amelyet a Varga és Fiai Kft. készített el – Őket illette.

  1. Kelemen József, Rácz Sándor,
  2. Jusztus Gyula, Koppány György,Babusa Sándor,
  3. Töröcsik József,Törőcsik Ferenc, Mészár János, Sólyomvári Tamás,

 

  1. Poór Levente, Kelemen Balázs,
  2. Bajkó Illés, Mészár Dávid,
  3. Nagy Moémi, Nagy József, Udvardi Zalán,Volosin Vladimír, Katona Ildikó, Göttler Ferenc, Nemsics Gergely, Haramia Dáni

 

Az eredményhirdetés után klubunk átadta Németh Ildikó ügyvezetőnek az adományokból, nevezési díjakból, és a tombolabevételből összegyűjtött 700 000 ft-ot, amelyet a Patrónus Ház Élettér központjának fejlesztésére fordítanak majd.

-obe-

Fotó: O.L.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek