2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

24 óra a Mariathonért

A délvidéki és felvidéki Mária Rádiók megsegítéséért gyűjt adományt az erdélyi és magyarországi Mária Rádió május 18-a és 20-a között. A határon túli magyar nyelvű Mária Rádiók a magyarság önazonosságát és hitéletét erősítik. Felvidéken és Délvidéken a Mária Rádió rendkívül nehéz körülmények között működik, segítségre szorul.
Ezt megelőzően a 24 óra a Mariathonért elnevezéssel 24 órás szentségimádást tart a négy magyar nyelvű Mária Rádió a sikeres adománygyűjtésért, a délvidéki és felvidéki magyar nyelvű Mária Rádiók fennmaradásáért, fejlődéséért, valamint mindazokért, akik a délvidéki és felvidéki rádiók fennmaradását akár imájukkal, akár önkéntes szolgálataikkal vagy adományaikkal elősegítik. A 24 órás szentségimádásra május 17-én kerül sor.

Az egész Kárpát-medencét átfogó szentségimádás során a magyar nyelvű Mária Rádiók önkéntesei a 2020-ban Budapesten megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus sikeréért is imádkoznak, valamint azért, hogy egyre több emberben elmélyüljön az Oltáriszentség megismerése és tisztelete.
A Mária Rádió budapesti adása negyedóránként kapcsol egy-egy imádkozó közösséget a magyar nyelvű Mária Rádiók kápolnáiból.

Aki Budapest közelében él és megteheti, jöjjön el személyesen is a Mária Rádió Gogol utcai kápolnájába, a 24 órás szentségimádásra május 17-én.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek