2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

1 hétvége, 6 autós verseny!

Drift és Gymkhana Jamboree a tököli repülőtéren!

Augusztus 10–11-én nagyszabású autós rendezvényt tartanak a tököli reptéren: hat verseny, látványos bemutatók, tuningautók és szakmai kiállítók várják az érdeklődőket. A rendezvényre közel 60 versenyautó érkezik, melyek fele külföldi; sztárversenyzők és a királynői koronáért ádáz aszfaltszaggatásra és szédítő keresztbe autózásra elszánt, nem mellesleg csodaszép hölgyek is rajthoz állnak.
A kétnapos esemény fő látványossága a hazánkban első ízben látható Gymkhana Grid Európa-bajnokság, amelyre Derek Buttsy Buttler, Luke Woodham, Steve ’Baggsy’ Biagioni és Kerényi Ádám kétszeres drift-Eb- és ob-bajnok is – aki két éve nem tette 700 lóerőt közvetítő versenyabroncsait hazai aszfaltra – a tököli repülőtérre látogat.
Bemutatkozik a női pilótákból álló Queen of Europe is, amelyre ír, lengyel, bolgár, pakisztáni, román, osztrák versenyzők egyaránt jelezték a részvételüket, de magyar hölgyeknek is szurkolhat a közönség! Összesen nyolc rivális akasztja majd össze ’rózsaszín’ lökhárítóját és veti be a legjobb tudását az elismerő regionális címért.

Nem a mért időeredmény, a rájuk költött pénz, hanem a vezetési tudás és a látvány alapján rangsorolják az autókat a Drift Országos Bajnokság Street és Amatőr kategóriájában is, ahol a legifjabb versenyző mindössze 16 éves.

Természetesen nem hiányozhat a pályáról hazánk legfüstösebb autós sportága, a drift sem! Az országos bajnokság fordulója mellett most a King of Europe Street Legal is ide érkezik.

Bővebb információ: www.drifted.hu, facebook.com/driftedhu és facebook.com/gymkhanahu

 
 
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…