2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Rendőrök elől menekült a sofőr, de nem jutott messzire

Rendőrök elől menekült a sofőr, de nem jutott messzire

Az emődi rendőrök elől menekülő férfi nem elég, hogy nem állt meg a rendőri felszólításra, hanem mások életét is veszélyeztette szabálytalan manővereivel.

A járőrök 2023. augusztus 18-án a kora esti órákban figyeltek fel egy rendszám nélkül közlekedő autóra, Emődön. A rendőrök azonnal a sofőr után hajtottak. Az 57 éves férfi egy rövid időre megállt, – ezzel eleget téve a rendőri utasításnak – majd nemsokkal később, mégis úgy döntött, hogy kikerüli a járőrautót, és elhajtott.

A rendőrök megkülönböztető jelzés használatával követték a száguldozó férfit, aki, – ahogy a felvételen is jól látszik – szabálytalan közlekedésével veszélyeztette a többi sofőrt is.

A menekülő sofőr, egy murvás útra hajtott. A kátyúk miatt, az autó három kereke kidurrant ezért kiszállt autójából és futva próbált tovább menekülni a rendőrök elől. Az egyenruhások a veteményesben találták meg az elrejtőzött sofőrt. A férfi hamis adatokat adott meg magáról.

A rendőrség szabálysértési eljárást indított sofőrrel szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…