2023. 09. 23. szombat

Tekla, Líviusz
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Rendőrök elől menekült a sofőr, de nem jutott messzire

Rendőrök elől menekült a sofőr, de nem jutott messzire

Az emődi rendőrök elől menekülő férfi nem elég, hogy nem állt meg a rendőri felszólításra, hanem mások életét is veszélyeztette szabálytalan manővereivel.

A járőrök 2023. augusztus 18-án a kora esti órákban figyeltek fel egy rendszám nélkül közlekedő autóra, Emődön. A rendőrök azonnal a sofőr után hajtottak. Az 57 éves férfi egy rövid időre megállt, – ezzel eleget téve a rendőri utasításnak – majd nemsokkal később, mégis úgy döntött, hogy kikerüli a járőrautót, és elhajtott.

A rendőrök megkülönböztető jelzés használatával követték a száguldozó férfit, aki, – ahogy a felvételen is jól látszik – szabálytalan közlekedésével veszélyeztette a többi sofőrt is.

A menekülő sofőr, egy murvás útra hajtott. A kátyúk miatt, az autó három kereke kidurrant ezért kiszállt autójából és futva próbált tovább menekülni a rendőrök elől. Az egyenruhások a veteményesben találták meg az elrejtőzött sofőrt. A férfi hamis adatokat adott meg magáról.

A rendőrség szabálysértési eljárást indított sofőrrel szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleine…