2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rendőrkézen a kabátrabló

Az ózdi rendőrök őrizetbe vették azt a fiatal férfit, aki erőszakkal vitte el egy ismerősétől a kabátját.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 22 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2022. február 4-én a délutáni órákban az Ózd, Vasvár úton találkozott egy ismerősével. Beszélgetni kezdtek, majd felajánlotta, hogy cseréljék el a kabátjukat, de az ismerőse ezt nem akarta. Ekkor elkérte a kabátját, azzal az indokkal, hogy felpróbálja, de ezek után már a sértett többszöri kérésére sem adta vissza, hanem bántalmazta őt, majd – a saját kabátját hátrahagyva – a helyszínről elment.

Az ózdi rendőrök a sértett bejelentését követően két órán belül felkutatták és elfogták a gyanúsítottat, – a kabátot lefoglalták tőle – majd kihallgatását követően őrizetbe is vették.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…