2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA

Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza.

Lopás miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapitányság egy 50 éves halmaji férfival szemben. Az elkövető 2023. november 20-a előtt Halmajon és Encsen öt alkalommal kerékpárt, élelmiszert, cipőt, kávéfőzőt, kéziszerszámokat és dohánytermékeket vitt el családi házak udvaráról.

A szikszói rendőrök az első lopás után, november 18-án elfogták a férfit, és előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották. A járőrök november 19-én délután szintén intézkedtek a férfival szemben, és megállapították, hogy ismét betört, és egy lopott biciklivel indult Encsről az otthonába. Az elkövető folytatólagos kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A harmadik napon a tolvaj több halmaji háznál kísérelt meg lopni, de tetten érték, és a rendőrök újra előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe is vették, a bíróság pedig letartóztatta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …