2024. 08. 8. csütörtök

László
1 EUR 398 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Piknikezd át Budapestet! A város felfedezését a David’s Kitchen piknik táskája teszi tökéletessé

Piknikezd át Budapestet! A város felfedezését a David’s Kitchen piknik táskája teszi tökéletessé

Hat hónappal nyitását követően a Klauzál téren található David’s Kitchen látványpékség, deli és kávézó hamar a környéken lakók és a turisták mindennapos találkozópontjává vált. Szlogenjük, „A little something for everyone”, hűen tükrözi, hogy náluk a vendégek egészséges és kiadós brunch-ot találnak, dekadens édességekben merülhetnek el, és mindemellé a város egyik legjobban készített kávéját fogyaszthatják. Az elmúlt hónapok során összeállt csapatuk folyamatosan új ötleteken, meglepetéseken dolgozik. A legújabb ezek között piknik táskájuk, amelyet szívből ajánlanak mindazoknak, akik Budapest parkjait szeretnék felfedezni és azokban egy nyugodt és tartalmas délutánt eltölteni.

Egyedi piknik táska a város szívéből

A David’s Kitchen híres arról, hogy Budapest legfinomabb babkáját kínálják, kovászos kenyereiket mind maguk készítik, brunch bowl-jaik frissek és egészségesek, szendvicseiket pedig gondosan és kiadósan rakják össze. Különleges módját találták ki annak, hogyan lehet felfedezni Budapest szépségét és természetét, miközben mindezen opciók ízvilágát is megtapasztaljuk. Egy egyedi piknik táskát terveztek, aminek édes és sós finomságaikkal a város rejtett gyöngyszemeit piknikezés közben ismerhetjük meg. A táska péksüteményekkel, kencékkel – mediterrán mezze-k válogatásával – édességekkel és házi készítésű üdítőkkel van megtöltve, mindennel, ami egy emlékezetes piknikhez szükséges. A piknik táska tartalmával bőven jól lakik két, de akár három fő is, előre is megrendelhetjük, és vegetáriánus vagy vegán összeállításban is kérhetjük. Maga a táska is gondos tervezéssel született: széles pántjai, praktikusan kialakított belső rekeszei a hétköznapokban is jól kihasználhatóvá teszik, tökéletes budapesti szuvenír.

Budapest legjobb piknik helyszínei

A szabadidő parkokban való töltésének a fővárosban régre visszanyúló hagyománya van: már a 19. században is a város lakóinak kedvelt programja volt kikocsikázni a Városligetbe és ott tölteni akár egy egész napot is. Budapest számos parkja és zöldterülete kínál kiváló lehetőségeket ma is a kikapcsolódásra, több helyen is megtalálhatjuk a piknikezéshez leginkább megfelelő napos-árnyas pontot. A Városliget mellett a Margit-sziget az egyik legikonikusabb helyszín, ahol a hatalmas zöldterületek és a nyugalom biztosítják a tökéletes piknikhangulatot. A Nagyrét, a japánkert és a zenélő szökőkutat környező füves terület is jó választás lehet. A Gellért-hegy tetején található Filozófusok kertje a város egyik legszebb kilátásával büszkélkedhet. A szoborcsoport és a nyugalom miatt nagyszerű helyszín egy csendes, elmélyült piknikhez. A Normafa szintén nagyszerű hely piknikezők számára, gyönyörű kilátást nyújt a városra és a környező tájra. Ha bizonytalanok vagyunk, merre is induljunk, a David’s Kitchen piknik táskáján található QR-kódot beolvasva hasznos kalauzt találunk.

Ha egy kellemes, nyugodt, zöld környezetben töltött szabadidős programra vágyunk, vagy úgy szeretnénk megismerni és megélni Budapestet, mint a helyi lakosok, vagy a város felfedezésének egyik állomásaként az egyik parkot jelöltük ki, a David’s Kitchen piknik táskája tökéletessé teszi az élményt! A gondosan összeállított táskát könnyen elérjük a város szívében, bármelyik irányba is vigyen az utunk.

https://www.davidskitchen.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek