2023. 12. 5. kedd

Vilma
1 EUR 379 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár az 50-es villamos helyett a Szarvas csárda tér és a Béke tér között november 23-24-én

Pótlóbusz jár az 50-es villamos helyett a Szarvas csárda tér és a Béke tér között november 23-24-én

 A Határ út M és a Szarvas csárda tér között, rövidített útvonalon közlekedik az 50-es villamos november 23-24-én, szombaton és vasárnap, mert az Üllői úti vonalszakaszon, a Vág utcánál villamospálya-javítási munkát végeznek. A Béke tér felé pótlóbusszal lehet továbbutazni.

 

November 23-án, szombaton és 24-én, vasárnap egész nap

–          az 50-es villamos rövidített útvonalon, a Határ út M és a Szarvas csárda tér között közlekedik,

–          Pestszentlőrinc, Béke tér és a Szarvas csárda tér között pedig pótlóbusz jár 50-es jelzéssel. A pótlóbuszra a  Béke térnél az Üllői út szervizútján, a Nagybánya utca kereszteződésénél, a Szarvas csárda térnél pedig a Ráday Gedeon utcában lehet felszállni. A két végállomás között a pótlóbuszra a 236-os busz villamosmegállóhelyek közelében levő megállóiban lehet felszállni.

 

A villamos és a pótlóbusz, illetve a villamos és a 236-os autóbusz közötti átszállás esetén nem szükséges új vonaljegyet érvényesíteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma meggyújtjuk a hit gyertyáját
A karácsonyra készülődés az adventi időszakkal kezdődik, közelebbről pedig advent első vasárnapjával. Ez nincs egy meghatározott naphoz kötve, de első…
Ahol a szívbetegség kezdődik
Szívelégtelenség és szívünk megváltozott energia-anyagcseréje  A szív és érrendszeri betegségek vezető haláloknak számítanak világszerte. 1  Ált…