2021. 09. 21. kedd

Máté, Mirella
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár a HÉV helyett Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között három szeptemberi hétvégén

Pótlóbusz jár a HÉV helyett Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között három szeptemberi hétvégén

Három szeptemberi hétvégén, szeptember 7-8-án, 14-15-én és 21-22-én két szakaszon jár a H6-os HÉV: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külsőig, Tököl, illetve Ráckeve felől pedig a József Attila-telepig közlekednek a szerelvények. A kimaradó szakaszon a Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között közlekedő H6-os pótlóbusszal utazhatnak. A HÉV-pótlásra a MÁV-HÉV Zrt. karbantartási munkái miatt van szükség.

 Szeptember 7-8-án, 14-15-én és 21-22-én (mindhárom szombat-vasárnap) a H6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól induló szerelvényekkel csak Dunaharaszti külsőig, a Ráckeve, illetve Tököl végállomás felől indulókkal pedig csak a József Attila-telepig lehet utazni.

è A Szigetszentmiklós alsó megállóhelyen mind a Tököl / Ráckeve, mind a József Attila-telep irányú szerelvényekre a József Attila telep irányú peron mellett lehet felszállni.

 

HÉV-pótló busz közlekedik Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között H6-os jelzéssel, amelyre Dunaharaszti külsőnél a Fő úton, a HÉV-kocsiszín mellett, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél pedig a Viola utcában, a Csonka János utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

è A H6-os pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban: futar.bkk.hu/route/BKK_HP62.

è A pótlóbusz és a HÉV-szerelvények nem érintik a Szigetszentmiklós H megállóhelyet, amely a Volánbusz járataival érhető el.

è József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállóból Dunaharaszti felé utazóknak a HÉV-szerelvényekkel Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulni, és onnan HÉV-pótlóbusszal utazhatnak Dunaharaszti külsőig.

è A pótlóbuszon a HÉV-menetjegyek és -bérletek érvényesek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum