2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Pest megyei hírek
  • »
  • Pótlóbusz jár a HÉV helyett Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között három szeptemberi hétvégén

Pótlóbusz jár a HÉV helyett Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között három szeptemberi hétvégén

Három szeptemberi hétvégén, szeptember 7-8-án, 14-15-én és 21-22-én két szakaszon jár a H6-os HÉV: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külsőig, Tököl, illetve Ráckeve felől pedig a József Attila-telepig közlekednek a szerelvények. A kimaradó szakaszon a Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között közlekedő H6-os pótlóbusszal utazhatnak. A HÉV-pótlásra a MÁV-HÉV Zrt. karbantartási munkái miatt van szükség.

 Szeptember 7-8-án, 14-15-én és 21-22-én (mindhárom szombat-vasárnap) a H6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól induló szerelvényekkel csak Dunaharaszti külsőig, a Ráckeve, illetve Tököl végállomás felől indulókkal pedig csak a József Attila-telepig lehet utazni.

è A Szigetszentmiklós alsó megállóhelyen mind a Tököl / Ráckeve, mind a József Attila-telep irányú szerelvényekre a József Attila telep irányú peron mellett lehet felszállni.

 

HÉV-pótló busz közlekedik Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között H6-os jelzéssel, amelyre Dunaharaszti külsőnél a Fő úton, a HÉV-kocsiszín mellett, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél pedig a Viola utcában, a Csonka János utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

è A H6-os pótlóbusz útvonala és megállóhelyei térképes felületen a BKK FUTÁR alkalmazásban: futar.bkk.hu/route/BKK_HP62.

è A pótlóbusz és a HÉV-szerelvények nem érintik a Szigetszentmiklós H megállóhelyet, amely a Volánbusz járataival érhető el.

è József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállóból Dunaharaszti felé utazóknak a HÉV-szerelvényekkel Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulni, és onnan HÉV-pótlóbusszal utazhatnak Dunaharaszti külsőig.

è A pótlóbuszon a HÉV-menetjegyek és -bérletek érvényesek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…