2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Ismét jótékonysági akciót hirdet a Fény Utcai Piac

Megismétli nagy sikerű jótékonysági akcióját a Fény Utcai Piac, amellyel ismét a Gyermekétkeztetési Alapítványnak gyűjt élelmiszert, ruhát, játékot.

A Fény Utcai Piac november 19. és december 13. között újra jótékonysági akciót szervez. Ahogy előző évben, most is adományokat, tartós élelmiszereket, játékokat és ruhákat várnak a Piac területén elhelyezett dobozokba. A Piac pedig friss gyümölcsöt és zöldséget küld majd a rászorulóknak.
„Nagyon fontos számunkra, hogy példát mutatva mi is segíthessünk a nélkülözőknek. Sokan megfordulnak nálunk nap mint nap, így bízunk benne, hogy közös erővel sok családnak varázsolhatjuk szebbé az ünnepeket” – mondja Kiss Ferenc, a Fény Utcai Piac ügyvezető igazgatója. A Gyermekétkeztetési Alapítvány az összegyűjtött adományokat december 13-án szállítja el, és osztja szét az országban.
Tavaly 331 db 200 literes zsáknyi felajánlás jött össze.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…