2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Autóbusz jár a H7-es HÉV helyett szeptember 28-29-én karbantartás miatt

Nem közlekedik a H7-es HÉV, helyette pótlóbusz viszi az utasokat a Boráros tér és a Szent Imre tér között 2019. szeptember 28-án, szombaton, és 29-én, vasárnap, mert a vonalon karbantartási munkákat végeznek. A Karácsony Sándor utca és a csepeli HÉV-végállomás környéke a csepeli buszjáratokkal érhető el.

A H7-es pótlóbusz a Boráros téri buszvégállomáson a 23E járat felszállóhelyéről indul, a HÉV vonalával párhuzamosan halad, útvonala és megállóhely-listája térképes felületen követhető nyomon a BKK FUTÁR útvonaltervező oldalán: http://futar.bkk.hu/route/BKK_OPH7?layers=GSVB. A Boráros tér felé a Szent Imre téren a 159-es autóbusz HÉV melletti megállóhelyén is fel lehet szállni a pótlóbuszra.

A Szent Imre tér és a Csepel HÉV-végállomás között a 38-as buszcsalád járataival, továbbá a 35-ös, a 36-os, a 71-es, a 148-as, a 151-es, a 152-es vagy a 159-es busszal utazhatnak, melyeken a H7-es pótlóbuszon kezelt jegyek ezen a szakaszon érvényesek. A 38-as autóbuszcsalád egyes kora reggeli és késő esti indulási időpontjai módosulnak a pótlóbuszhoz történő csatlakozás biztosítása érdekében.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat tervezi meg úti céljuk eléréséhez.

Pótlóbusz jár a 69-es villamos teljes vonalán a szeptember 28-29-i hétvégén

Pótlóbusz jár a 69-es villamos helyett, valamint a 125-ös busz egy szakaszon terelt útvonalon közlekedik a 2019. szeptember 28-29-i hétvégén, mert a Kolozsvár utcai vonalszakaszon pályafelújítási munkát végeznek. A munkálatok miatt a Kolozsvár utca egyirányú lesz a belváros felé a Rákospalotai körvasút sor és az Orosháza utca között.

 

Pótlóbusz jár a 69-es villamos teljes vonalán szeptember 28-án, szombaton és 29-én, vasárnap, mert a Kolozsvár utcai vonalszakaszon, a Rekettye utca környékén vágányfelújítási munkákat végeznek. A Mexikói út és Újpalota, Erdőkerülő utca között közlekedő pótlóbusz a 69-es villamos vonalát követi, és arra a villamos megállóhelyein vagy az annak környezetében található autóbuszmegállókban lehet felszállni. Az Erzsébet királyné útján, illetve a Kolozsvár utca környékén utazóknak a villamospótló mellett az 5-ös autóbusz igénybevételét is ajánljuk.

 

A felújítási munkához kapcsolódóan változik a 125-ös busz útvonala: a buszjárat a Rákospalotai körvasút sor–Ivánka Pál utca módosított útvonalon halad, ezért

–          Rákospalota felé nem érinti a Rekettye utca megállóját,

–          a Mexikói út felé nem érinti   a Kolozsvár utcai piac megállóját.

Az autóbusz a terelt útvonalán mindkét irányban a Rákospalotai körvasút soron, a Kolozsvár utca kereszteződésénél található megállókban áll meg.

 

Utazását érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat számolja ki úti célja eléréséhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum