2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Őrizetben a „futtató „

A 18 éves miskolci férfit azzal gyanúsítják, hogy egy prostitúciós tevékenységet folytató lánytól rendszeresen elvette jövedelmét.

Miskolcon, a Selyemrét városrészen 2021. november 5-én a délelőtti órákban a rendőrök két nőt igazoltattak. Az egyenruhások megállapították, hogy a 22 és a 17 éves lányok a testük áruba bocsátásának céljából tartózkodnak ott. Hamarosan az is kiderült, hogy a 17 éves fiatal keresetének felét átadja N. Dániel részére, aki a kuncsaftokkal tárgyal, illetve védelmezi őt. A 18 éves férfit a járőrök egy közeli utcában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták; tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az eljárást – N. Dániel őrizetbe vétele mellett – a Miskolci Rendőrkapitányság folytatja, és kezdeményezi a férfi letartóztatását, egyben intézkedett a 17 éves lány ideiglenes védelembe vételére is.

A 22 éves helybéli nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt szintén eljárás indult, szabálysértési őrizetbe vétele megtörtént, bíróság elé állítása folyamatban van.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek