2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Onyutha Judit saját bevallása szerint első szerelme a Malév volt

Onyutha Judit saját bevallása szerint első szerelme a Malév volt

 A csinos híresség a mai napig könnyes szemmel emlékszik vissza azokra az időkre, mikor légiutaskísérőként dolgozott. Örömmel mondott ezért igent egy olyan fotózásra, ahol kicsit visszarepült az időben, és újra felölthette egykori uniformisát, amelyből több, mint 20 év elteltével is pont ugyanakkora méretet visel.
Különleges fotózáson vett részt nemrég a bomba formában lévő Onyutha Judit. Újra felölthette az egykori légiutaskísérő uniformist, egy, a televíziózás aranykorát idéző szettet, sőt egy igazi diszkó díva ruháját is felpróbálhatta.
„Az első igazi nagy szerelem az életemben a Malév volt, mindig légiutaskísérő akartam lenni, talán azért is, mert gyerekkoromban sokat utaztunk. Életem egyik legnehezebb döntése volt, hogy végül hosszútávon a tévézést választottam. Miután kiléptem, hónapokig, ha repülőt láttam, sírva fakadtam. Most, ahogy felvettem az egyenruhát, újra megcsaptak az emlékek. A hiúságomat viszont legyezgette az, hogy pont ugyanakkora a méretem, mint akkor volt. El sem merem mondani hány év tel ez azóta. Büszke vagyok magamra, hogy ennyi év után is szinte ugyanaz a lány néz vissza rám a tükörből. Volt egy nehezebb időszakom, stresszes, rossz lelki állapotba kerültem, folyton ettem, akkor is, amikor nem voltam éhes, rengeteget nassoltam. Azonban tavaly az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, és újra úgy nézek ki, mint 20 évvel ezelőtt” – kezdte Judit, aki felidézte azt is, hogyan lett belőle légiutaskísérő.
„Többször is jelentkeztem a Malévhez dolgozni, sokáig nem jött válasz, aztán csak elővették az önéletrajzomat, és behívtak váratlanul egy meghallgatásra. Az esélytelenek nyugalmával mentem el, körülbelül 500-an jelentkeztünk. A személyzetis meglátott, és rögtön mondta, hogy pont ilyen egzotikus arcokra van szükség. Hat hét alatt kiképeztek, és onnantól indult a kaland. Sokszor még ma is eszembe jut az az időszak, néha elvetemült gondolataimban felmerül, hogy keresek egy légitársaságot, és visszatérek a gyökerekhez” – árulta el az egykori időjós, aki televíziós karrierjét is a repülésnek köszönheti.
„A kiképzésem alatt kijött az egyik bulvárlap, és bekerült rólam egy fotó az újságba, amit megláttak a TV2-ben, és egy portréanyagot készítettek rólam az akkori magazinműsorukba. A programigazható épp látta az adást, a többi pedig már történelem. Két évig csináltam párhuzamosan a tv-t és a repülést, megszakadt a szívem, mikor az utóbbiról le kellett mondanom, de akkor az volt a helyes döntés” – emlékezett vissza Judit, aki nem csak régi egyenruháját, de néhány igazi bulis cuccot is magára öltött.
„Régen elképzelhetetlen volt egy szombat buli nélkül, tényleg igazi diszkókirálynő voltam. Mentünk, amikor lehetett. Az egyetemen úgy néztük a szemináriumokat, hogy ne kelljen reggel 8-ra menni. Mindenem volt a tánc, buli, társaság. Ma már kevésbé igénylem ezt, inkább csak házibuliba járunk, szűk baráti társasággal, de nagyon jó érzés volt ezeket a dívás rucikat magamra ölteni. Amikor volt rajtam súlyfelesleg, akkor minden ruhát a lányomnak adtam, most, hogy lefogytam, már tőle kérek kölcsön, mint egy barátnőtől” – mondta nevetve Judit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek