2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Öltönybe bújtak a kislányok: extrém divatbemutatón a gyerekmodellek

Öltönybe bújtak a kislányok: extrém divatbemutatón a gyerekmodellek

Hunyadi Donatella is férfi kosztümben vonult végig a kifutón a Little Miss Hungary rendezvényén

A Little Miss Hungary versenyzői egy különleges divatbemutatón, a Different fashion shown vettek részt, ahol a megszokott alkalmi ruhák helyett elegáns, férfiaknak tervezett öltönyben vonultak fel a gyermek modellek. Az esemény a Klebersberg Kastélyban került megrendezésre február 9-én.

 

 

 

 

A Little Miss Hungary versenyzői egy Different fashion shown lepték meg a közönséget extrém öltözékükkel. Tizenkét modell képviselte az ügynökséget, akik háromtól, egészen tizennyolc éves korig mutatták be a szebbnél szebb öltöny kombinációkat.

„Elképesztően csinosak és elegánsak voltak a lányok. Én azt gondolom, hogy a mai világban ez is lehetne divat, hiszen nem egy híres nőt, vagy fiatal sztárcsemetét láttunk már férfiöltönyt viselni” – mondta Bartolovics Ildikó, a Little Miss Hungary védnőke és szervezője.

A nem szokványos viseletet a kicsik, és a nagyok is egyaránt élvezték, sőt volt olyan kislány is, aki azt mondta, hogy ha tehetné, le sem venné magáról az öltönyt.

„Megkérdeztük az egyik négy éves versenyzőnket, Nadint, hogy szívesen hordana-e az óvodában öltönyt, mire azt felelte, hogy igen, bármikor felvenné” – tette hozzá Bartalovics Ildikó.

A versenyzőknek nem csak a ruhájuk volt extravagáns, hanem frizurájuk is, hiszen Kovács Krisztina mesterfodrász egészen lélegzetelállító, tupírozott hajkoronát varázsolt a lányoknak, akikről aztán gyönyörű fotók is készültek.

A shown Hunyadi Donatella is öltönybe bújt, aki Ildikó kezei alatt cseperedett fel a modell pályán, és mára már elismert modell, tehetséges énekes és műsorvezető. Bartalovics Ildikó elárulta, idén márciusban huszadik alkalommal kerül megrendezésre az országos nagy verseny, és ennek előzeteseként vettek részt a modellek a bemutatón.

„A lányoknak, és a közönségnek is nagyon tetszett ez az újdonság, így arra gondoltunk, hogy idén márciusban a Little Miss Hungary nagy döntőjén nem alkalmi ruhában koronázunk majd, hanem öltönyben” – mondta, majd hozzátette: a rendezvény nem lehetett volna ilyen sikeres Dóri Zorán fotós, Mező Tibor Justin koreográfus, valamint Kovács Krisztina sminkes és fodrász nélkül.

A modellek és versenyzők 2023. március 9-től-12-ig az egri Unikornis Hotelben, egy felkészítő táborban fognak gyakorolni a nagy napra.

Fotók (forrás: Dóri Zorán)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek