2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Nyári Darinka fürdőruhában

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt idei nyara más, mint az eddigiek. A pár, ahogy fogalmaznak, erőszakosan időt szakít a pihenésre. Legutóbb egy wellnessben kapcsolódtak ki, ahol még Ernő is rácsodálkozott arra, felesége milyen bomba jól néz ki fürdőruhában. 
Nemrég 12 kilótól szabadult meg Nyári Darinka. A színésznő számára eddig a fürdőruha-választás kényes pontnak számított, most azonban bátran mutatja meg bomba alakját egy-egy csinos darabban.
„Tudom, hogy sok nő van ezzel így, bevallom, én sem szerettem korábban így mutogatni magam. Most, hogy lefogytam 12 kilót, kezdem egyre jobban érezni magamat a bőrömben, egyre energikusabb vagyok, tele vagyok erővel és tervekkel, megnyúlnak a napok, nem azt érzem este, hogy Úristen, csak vonszolom a testem. Ezt nagy részben egy gyógynövénykúrának köszönhetem, ami segített abban, hogy célt érjek és ne adtam fel, így az első stresszes pillanatban nem nyúltam az ételhez mint vígasz és megnyugvás. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős” – meséli Darinka, akinek még férjét is sikerült meglepnie.
„Mindketten szemérmesebbek vagyunk annál, hogy fürdőruhában mutogassuk magunkat a nagyközönségnek, de ez egy újabb lépcsőfok a mi kapcsolatunkban, és az önértékelésünkben. Nagyon büszke vagyok Darinkára, hogy ilyen bombán néz ki, rendesen meg is bámultam, ahogy kijött az öltözőből. Azt gondolom, ő is büszke lehet magára” – magyarázta Kiss Ernő Zsolt. A pár a nyári élménykavalkádjáról is beszámolt.
„Az idei nyár más, mint a többi, mert erőszakosan szakítottunk időt a pihenésre. Kétszer elutazunk, egy bakancslistás álmunk is valóra vált, elmentünk Párizsba, a Disneylandbe. Ezen kívül egy törökországi nyaralás is vár ránk. Ez a hely az Ázsia Expressz során pozitív csalódás volt számunkra, és már akkor eldöntöttük, hogy visszatérünk. Bízom benne, hogy fürdőruhában is meg leszek magammal elégedve. Azt érzem, hogy sokkal bátrabban vállalom magam, az énképem kezd helyrebillenni, el is hiszem magamról, hogy jobb formában vagyok. Hiszem, hogy ha a fejünkben minden rendben van, akkor az látszik kívül is, és sokkal magabiztosabban létezik az ember olyankor” – magyarázta Darinka, aki nem csak a külsőségek miatt döntött a változtatás mellett.
„Anyaként nagyon fontos, hogy a kislányunknak példát mutassunk. Látnia kell neki, hogyan tud egészségesebb életet élni, hogy az ember legyen önazonos, érezze jól magát a bőrében. Zoé pedig hétről hétre egyre nagyobb lány, kívül és belül is, azt gondolom, nem szabad burok alatt tartani” – tette hozzá a büszke édesanya.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…

További cikkek