2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Nyári Aliz világszínvonalú produkciójával és fantasztikus énektudásával varázsolta el a zsűrit A Dal 2022 válogatóján

Nyári Aliz világszínvonalú produkciójával és fantasztikus énektudásával varázsolta el a zsűrit A Dal 2022 válogatóján

Nyári Aliz A Dal 2022 dalválasztó showműsor harmadik válogatójában lépett színpadra, és fergeteges sikert aratva jutott tovább az elődöntőbe.

– Világszínvonalon megírt popdal, és úgy is van elénekelve! – kezdte a zsűriben Ferenczi György az énekesnő produkciója után az értékelést.

A zsűrinek maximálisan elnyerte a tetszését a Félóra nyár című dal és az énekesnő előadása.

– „Te nem úgy énekelsz, ahogy sikerül, hanem ahogy akarsz!” – dicsérte Nyári Alizt Wolf Kati, aki Aliz kiemelkedő énektudását emelte ki, valamint, hogy Whitney Houston zenei világát idézi a dal, az énekesnő által.

A Félóra nyár című dal szerzője Szakcsi Lakatos Róbert, az ikonikus jazz generáció tagja, valamint a szöveget a méltán elismert Müller  Péter Sziámi írta. A szerzők olyan dalt alkottak a fiatal, tehetséges énekesnőnek, amelyben igazán kiteljesedhet, hiszen a nagy ívű és érzelemmel teli dalok állnak hozzá a legközelebb.

A Dal 2022 színpadán különleges látványvilágban is része lehetett a nézőknek, az énekesnő csodás virágfüzérek közt adta elő dalát.

Nyári Aliz nemcsak előadásával, hanem kifinomult, elegáns megjelenésével is elkápráztatta a nézőket. Léber Barbara külön erre az alkalomra megálmodott gyönyörű ruhakölteményét viselte az énekesnő.

 

Az elődöntőben a dal akusztikus verzióját hallhatják majd a nézők, olyan egyedi hangzásvilágot képviselve, amely a minőségi, az igazi zenei értékeket állítja a középpontba.

 

A Félóra nyár című dalhoz az énekesnő nemrég egy különleges videóklipet forgatott, amelyet hamarosan a nézők is láthatnak.

 

Nyári Aliz Félóra nyár című dala a válogatóban az alábbi linken megtekinthető:

 

https://www.youtube.com/watch?v=QLLZbbnCXBI

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek