2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Nem sokáig birtokolta a lopott motort

A szikszói rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit és társát akik egy helyi családi ház melléképületéből lopták el a házigazda motorkerékpárját és szerszámait.

Az Encsi Rendőrkapitányság Szikszó Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 24 és egy 27 éves férfival szemben.

Egy szikszói lakos tett telefonon bejelentést 2022. március 20-án 7 óra 30 perc körül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. Ennek során elmondta, hogy most észlelte, mely szerint az éjszaka folyamán ismeretlenek betörtek az ingatlanába – a garázs lakatját lefeszítették – és onnan különböző elektromos kéziszerszámokat, egy motoros ruhát, bukósisakot, illetve a motorkerékpárját eltulajdonították.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként felmerült a gyanú, hogy a motorkerékpár Kupa község egyik családi házánál található. A rendőrök  megjelentek az adott háznál, ahol megtalálták a járművet (a motoros ruhával, illetve bukósisakkal együtt) és az elkövetőt is.

Ezt követően felkutatták a társát is Monaj településen, akinél pedig az elektromos kéziszerszámokat találták meg.

A 24 éves gyanúsított elmondta, hogy a sértettnél korábban ingatlanfelújítási munkálatokat végzett, amelynek során már „kiszemelte” magának az ellopott tárgyakat.

A rendőrök még a reggel folyamán visszaadták az ellopott tárgyakat a jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek