2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Nehéz év után így ünnepel Bódi Margó

Bódi Margóék idén visszafogottan várják a Télapót. Margó nagyon félti Gusztit, ezért csak a kisebb unokáikat lepik meg, egy-egy Mikulás csomaggal.

Nehéz év áll a Bódi család mögött is, Margó komoly ízületi gyulladással küzdött, Guszti pedig korábbi szívrohama és cukorbetegsége miatt különösen veszélyeztetett a koronavírus által. Emiatt jónéhány óvintézkedést kellett meghozniuk az ünnepek előtt.

„Valóban nehéz évünk volt, de ennek ellenére nem panaszkodunk, a dolgok jó oldalát nézzük. Komoly ízületi gyulladásom volt, hatalmasra dagadt a térdem, nagyon örülök, hogy végül nem vetettem alá magam az injekciós kezelésnek ás az ízületvédő pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. A gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövénykeveréknek hála újra a régi lettem. Guszti azonban nagyon veszélyeztett a vírus miatt, így idén Mikuláskor mi a nagy családi banzájból kimaradunk. Egy jótékonysági fellépést elvállaltunk, mert ahol tudunk, ott segítünk, de ezen kívül tartózkodunk a nagyobb társaságtól, a nagyobb unokákkal sem járkálunk össze” – kezdte az énekesnő, aki a család szokásaiba is betekintést engedett.

„A nagyobb unokák már 20-23 évesek, már nem hisznek a Mikulásban, nekik már nincs szükségük arra, hogy beállítsunk hozzájuk egy csomó csokival, kinevetnének. A kis Lili persze elvárja, hogy a papa vigye neki a csomagot, de azt is nagyon elővigyázatosan csináljuk. Az az igazság, hogy nagyon tartunk a vírustól, nagyon kell vigyázni a Gusztira” – tette hozzá Bódi Margó.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek