2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF

Nehéz év után így ünnepel Bódi Margó

Bódi Margóék idén visszafogottan várják a Télapót. Margó nagyon félti Gusztit, ezért csak a kisebb unokáikat lepik meg, egy-egy Mikulás csomaggal.

Nehéz év áll a Bódi család mögött is, Margó komoly ízületi gyulladással küzdött, Guszti pedig korábbi szívrohama és cukorbetegsége miatt különösen veszélyeztetett a koronavírus által. Emiatt jónéhány óvintézkedést kellett meghozniuk az ünnepek előtt.

„Valóban nehéz évünk volt, de ennek ellenére nem panaszkodunk, a dolgok jó oldalát nézzük. Komoly ízületi gyulladásom volt, hatalmasra dagadt a térdem, nagyon örülök, hogy végül nem vetettem alá magam az injekciós kezelésnek ás az ízületvédő pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. A gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövénykeveréknek hála újra a régi lettem. Guszti azonban nagyon veszélyeztett a vírus miatt, így idén Mikuláskor mi a nagy családi banzájból kimaradunk. Egy jótékonysági fellépést elvállaltunk, mert ahol tudunk, ott segítünk, de ezen kívül tartózkodunk a nagyobb társaságtól, a nagyobb unokákkal sem járkálunk össze” – kezdte az énekesnő, aki a család szokásaiba is betekintést engedett.

„A nagyobb unokák már 20-23 évesek, már nem hisznek a Mikulásban, nekik már nincs szükségük arra, hogy beállítsunk hozzájuk egy csomó csokival, kinevetnének. A kis Lili persze elvárja, hogy a papa vigye neki a csomagot, de azt is nagyon elővigyázatosan csináljuk. Az az igazság, hogy nagyon tartunk a vírustól, nagyon kell vigyázni a Gusztira” – tette hozzá Bódi Margó.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Divat lett a kulacs!
A folyadékpótlás fontosságát talán már nem kell senkinek sem magyarázni, mindenki tudja, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel a kie…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum