2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Négy órán belül bilincsben

Az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiút, aki megfenyegette áldozatát, és elvette a mobiltelefonját.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 16 éves vilmányi fiúval szemben. Az elkövető 2022. április 24-én 14 óra előtt, Göncruszkán minden előzmény nélkül egy kerékpározó férfit megállított, és a mobiltelefonja átadását követelte. A fiú az áldozatát veréssel fenyegette, és az ökölbe szorított kezeivel hadonászott felé. A rabló miután megkapta a telefont távozott a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként négy órán belül otthonában elfogták a fiút, és előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozók az eltulajdonított telefont is lefoglalták, amelyet visszaadtak a jogos tulajdonosának.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…