2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Nádas Gyuri modellkarierrje

Valódi titok látott napvilágot Nádas György múltjából. A színész-humoristáról kiderült, fiatal korában modellként is kereste a kenyerét.

 

 

 

 

 

 

 

Sokan nem emlékeznek rá, de Nádas György néhány évtizede nagyon karcsú volt, de mivel 20 éves korára megszületett az első gyermeke – ahogy ő fogalmaz –, szép lassan apukatestre váltott. Gyuri azt is elárulta: mostani látványos fogyása után, a karcsúbb nagypapatestével sokkal nagyobb sikereket ér el a hölgyek körében. A humorista most eddig eltitkolt modellkarrierjéről vallott be részleteket.

„Gyerekkorom óta a színpadon szerepelek, ezért amikor a Nemzeti Színház Stúdiójának növendéke lettem, egy előadáson felfigyelt rám valaki a divatszakmából. 19 éves voltam akkor. Magazinfotózásokra kértek fel, mert otthonosan mozogtam a kamera előtt és pont ilyen srácot kerestek. Ideális volt a súlyom is, és ahogy mondani szokták: fiatal voltam és kellett a pénz” – kezdte nevetve Nádas Gyuri.

„Mire a modellkedés igazán beindult volna, 20 éves koromra már országos sikereket értünk el a Markos-Nádas duóval, és 1982 augusztusában azonnal szerződtetett a Mikroszkóp Színpad. Általában elegáns, öltönyös divatot fotóztunk, külföldre szánt magazinokba. A magyar textilipar remekeit mutattuk be. Annak ellenére, hogy akkoriban hosszú hajú, inkább lezser, farmeros srác voltam. Azt gondoltam, hogy az életemben ez az időszak már örökre lezárult, de kiderült: az idősebb modellek manapság nagyon keresettek. Most, hogy lefogytam egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével, a feleségem – aki a menedzserem is – már megállapodás közelében van egy német ügynökséggel. Bármi lehetséges!” – árulta el sejtelmesen a humor királya, akiről kevesen gondolnák, hogy valóban érdeklődéssel figyeli a divat világát.

„Évtizedekig volt egy laza »nádasgyuris« stílusom, de eltakartam a nem impozáns részeimet. Nemrég azonban rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a feleslegemet. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, az elfogyasztott ételek egy részét nem engedi a kivonat felszívódni, a cukorgyilkos pedig mérsékli az édesség utáni vágyat. Így leadtam közel 25 kilót és már nem kell behúznom a hasam, máris jobban kedvelem az elegánsabb, szűk fazonú darabokat. A mostani, túlontúl testre simuló férfiak számára gyártott cicanadrágokat azonban nevetségesnek tartom” – vallotta be Nádas.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek