2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Nádas Gyuri modellkarierrje

Valódi titok látott napvilágot Nádas György múltjából. A színész-humoristáról kiderült, fiatal korában modellként is kereste a kenyerét.

 

 

 

 

 

 

 

Sokan nem emlékeznek rá, de Nádas György néhány évtizede nagyon karcsú volt, de mivel 20 éves korára megszületett az első gyermeke – ahogy ő fogalmaz –, szép lassan apukatestre váltott. Gyuri azt is elárulta: mostani látványos fogyása után, a karcsúbb nagypapatestével sokkal nagyobb sikereket ér el a hölgyek körében. A humorista most eddig eltitkolt modellkarrierjéről vallott be részleteket.

„Gyerekkorom óta a színpadon szerepelek, ezért amikor a Nemzeti Színház Stúdiójának növendéke lettem, egy előadáson felfigyelt rám valaki a divatszakmából. 19 éves voltam akkor. Magazinfotózásokra kértek fel, mert otthonosan mozogtam a kamera előtt és pont ilyen srácot kerestek. Ideális volt a súlyom is, és ahogy mondani szokták: fiatal voltam és kellett a pénz” – kezdte nevetve Nádas Gyuri.

„Mire a modellkedés igazán beindult volna, 20 éves koromra már országos sikereket értünk el a Markos-Nádas duóval, és 1982 augusztusában azonnal szerződtetett a Mikroszkóp Színpad. Általában elegáns, öltönyös divatot fotóztunk, külföldre szánt magazinokba. A magyar textilipar remekeit mutattuk be. Annak ellenére, hogy akkoriban hosszú hajú, inkább lezser, farmeros srác voltam. Azt gondoltam, hogy az életemben ez az időszak már örökre lezárult, de kiderült: az idősebb modellek manapság nagyon keresettek. Most, hogy lefogytam egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével, a feleségem – aki a menedzserem is – már megállapodás közelében van egy német ügynökséggel. Bármi lehetséges!” – árulta el sejtelmesen a humor királya, akiről kevesen gondolnák, hogy valóban érdeklődéssel figyeli a divat világát.

„Évtizedekig volt egy laza »nádasgyuris« stílusom, de eltakartam a nem impozáns részeimet. Nemrég azonban rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom a feleslegemet. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, az elfogyasztott ételek egy részét nem engedi a kivonat felszívódni, a cukorgyilkos pedig mérsékli az édesség utáni vágyat. Így leadtam közel 25 kilót és már nem kell behúznom a hasam, máris jobban kedvelem az elegánsabb, szűk fazonú darabokat. A mostani, túlontúl testre simuló férfiak számára gyártott cicanadrágokat azonban nevetségesnek tartom” – vallotta be Nádas.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…