2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Mit tehetsz, ha a kutyád allergiás tünetektől szenved? 

Mit tehetsz, ha a kutyád allergiás tünetektől szenved? 

Az allergia ma már népbetegség az emberek között, de nem kíméli az állatokat sem. A kutyáknál az allergiás reakciót valamire való túlérzékenység váltja ki, amely megbetegedés jelentkezhet az allergénnel való érintkezés, lenyelés, csípés vagy belégzés útján is. 

 

 

 

 

 

 

Táplálékkiegészítő kutyaallergia esetén 

 

A kutyaallergia rendkívül széles körű tüneteket képes produkálni, sokszor pedig a gyökereit sem tudjuk azonosítani. Rengeteg mesterséges vegyülettel teli eledel és drága orvosi kezelés vár általában ilyenkor a kedvencünkre.

 

A HUMAC azonban egy 100%-ban természetes, komplex hatást kifejtő étrend-kiegészítő, melynek rendszeres és kitartó adagolása a kutya súlyához mérten szinte biztos meghozza a várt eredményt, és ezzel egy aktív, egészséges életet nyújthatunk a négylábúnknak allergia esetén.

 

Fontos tudni, bármilyen etetési módnál alkalmazható, mindössze a táplálékok közül a hatékonyság érdekében érdemes esetleg elhagyni, ezzel az eredmény is gyorsabban meglátszik majd.

 

Komplex megoldás kutyáknak

 

Allergiás tünetek esetén a Humac rendkívül hatásos táplálékkiegészítő, a teljes természetesség mellett az immunrendszer működését is támogatja.

 

A kutyaallergia enyhítésére a természetes huminsav rengeteg gazdinak megkönnyítette már a nehéz napokat, a négylábú kedvenc pedig szemmel látható változáson ment keresztül, újra energikussá és egészségesebbé vált.

 

Az eledelhez kevert őrlemény hatását a bél- és emésztőrendszeren keresztül fejti ki. A napi eledel mellett bejut a kutyus szervezetébe, megköti a hasznos és kiüríti a káros anyagokat, mindemellett pedig gondoskodik az ásványi anyagok utánpótlásáról. Jobb étvágya lesz és kiegyensúlyozottabbá válik.

 

A huminsav a természet egyik legcsodálatosabb ajándéka, amely antibakteriális, erősen vírus- és gombaölő hatóanyag, segíti a optimális pH-egyensúly kialakulását és szinten tartását.

 

Számos gazdi beszámolója alapján a legnagyobb problémát a vakarózás, a szőrhullás, a hasmenés vagy a fülgyulladás jelenti allergia esetén, azonban ezek mind enyhíthetőek, illetve a huminsav kutyáknak a bőr és a szőrzet dúsabbá és puhábbá varázsolásában is kiemelkedő támogatás.

 

Milyen összetevők segítenek?

 

A huminsav jótékony hatása mellett a fulvósavak rendkívüli szerepet játszanak a gyulladáscsökkentésben, antioxidáns és az emésztést segíti. A szelén-kelát ugyanígy remek antioxidáns, amely olyan megbetegedésekkel szemben is véd, mint a rák vagy a szívbetegség.

 

Az erős csontokért, az egészséges izomzatért és a megfelelő vérnyomásért, szívritumusért a kalcium-kelát és a magnézium-kelát elengedhetetlen. A vérképzést és az oxigénellátottságot pedig ehhez a vas-kelát biztosítja.

 

A cink-kelát felelős a megfelelő immunrendszer működéséért, segíti az anyagcserét és a növekedést. Emellett mind az 50 ásványi és nyomelem kelát formájában a szervezet egészséges működéséhez járul hozzá./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…