2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Mit tehetsz, ha a kutyád allergiás tünetektől szenved? 

Mit tehetsz, ha a kutyád allergiás tünetektől szenved? 

Az allergia ma már népbetegség az emberek között, de nem kíméli az állatokat sem. A kutyáknál az allergiás reakciót valamire való túlérzékenység váltja ki, amely megbetegedés jelentkezhet az allergénnel való érintkezés, lenyelés, csípés vagy belégzés útján is. 

 

 

 

 

 

 

Táplálékkiegészítő kutyaallergia esetén 

 

A kutyaallergia rendkívül széles körű tüneteket képes produkálni, sokszor pedig a gyökereit sem tudjuk azonosítani. Rengeteg mesterséges vegyülettel teli eledel és drága orvosi kezelés vár általában ilyenkor a kedvencünkre.

 

A HUMAC azonban egy 100%-ban természetes, komplex hatást kifejtő étrend-kiegészítő, melynek rendszeres és kitartó adagolása a kutya súlyához mérten szinte biztos meghozza a várt eredményt, és ezzel egy aktív, egészséges életet nyújthatunk a négylábúnknak allergia esetén.

 

Fontos tudni, bármilyen etetési módnál alkalmazható, mindössze a táplálékok közül a hatékonyság érdekében érdemes esetleg elhagyni, ezzel az eredmény is gyorsabban meglátszik majd.

 

Komplex megoldás kutyáknak

 

Allergiás tünetek esetén a Humac rendkívül hatásos táplálékkiegészítő, a teljes természetesség mellett az immunrendszer működését is támogatja.

 

A kutyaallergia enyhítésére a természetes huminsav rengeteg gazdinak megkönnyítette már a nehéz napokat, a négylábú kedvenc pedig szemmel látható változáson ment keresztül, újra energikussá és egészségesebbé vált.

 

Az eledelhez kevert őrlemény hatását a bél- és emésztőrendszeren keresztül fejti ki. A napi eledel mellett bejut a kutyus szervezetébe, megköti a hasznos és kiüríti a káros anyagokat, mindemellett pedig gondoskodik az ásványi anyagok utánpótlásáról. Jobb étvágya lesz és kiegyensúlyozottabbá válik.

 

A huminsav a természet egyik legcsodálatosabb ajándéka, amely antibakteriális, erősen vírus- és gombaölő hatóanyag, segíti a optimális pH-egyensúly kialakulását és szinten tartását.

 

Számos gazdi beszámolója alapján a legnagyobb problémát a vakarózás, a szőrhullás, a hasmenés vagy a fülgyulladás jelenti allergia esetén, azonban ezek mind enyhíthetőek, illetve a huminsav kutyáknak a bőr és a szőrzet dúsabbá és puhábbá varázsolásában is kiemelkedő támogatás.

 

Milyen összetevők segítenek?

 

A huminsav jótékony hatása mellett a fulvósavak rendkívüli szerepet játszanak a gyulladáscsökkentésben, antioxidáns és az emésztést segíti. A szelén-kelát ugyanígy remek antioxidáns, amely olyan megbetegedésekkel szemben is véd, mint a rák vagy a szívbetegség.

 

Az erős csontokért, az egészséges izomzatért és a megfelelő vérnyomásért, szívritumusért a kalcium-kelát és a magnézium-kelát elengedhetetlen. A vérképzést és az oxigénellátottságot pedig ehhez a vas-kelát biztosítja.

 

A cink-kelát felelős a megfelelő immunrendszer működéséért, segíti az anyagcserét és a növekedést. Emellett mind az 50 ásványi és nyomelem kelát formájában a szervezet egészséges működéséhez járul hozzá./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek