2024. 08. 25. vasárnap

Lajos, Patricia
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Megmutatta gyermekkori otthonát Peter Srámek

Megmutatta gyermekkori otthonát Peter Srámek. Az énekes Vágsellyén cseperedett fel, a lakásba belépve pedig nem lehet eltéveszteni, hogy kik a lakói, ugyanis rengeteg fotó és ereklye utal erre. 

„Itt nőttem fel, nagyon boldog gyerekkorom volt. Mostanra minden olyan kicsinek tűnik, ami gyerekként hatalmas volt. Nagyon szeretek itt lenni, csak pozitív energiát érzek. De az évek múlásával éreztem, hogy az a kis városka nem adja meg nekem azt a karriert, amire igazán vágyom.

A lakásban rengeteg közös kép lóg a falakon az öccsével is, és Peter díjainak is talál mindig helyet az édesanyja.

„Az öcsémmel gyerekkorunkban ha kellett, ha nem, mi cibáltuk egymást. Verekedtünk, összevesztünk, aztán anyukám helyre tett minket. Élveztük, ha a másikat froclizhatjuk valamivel. Soha nem voltunk rosszban, most is nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenkinek megvan a saját élete, de szoros köztünk a kötelék. Martin nem beszél magyarul, de ez nem akadály természetesen” – mesélte Peter, aki számára nagyon fontos a család.

„Rengeteget köszönhetek a szüleimnek, akik mindenben támogattak. Ezért, ha elismerést kapok, akkor ahol lehet, mindig két példányt kérek a díjból, egyet ide, haza, egyet pedig magamnak” – vallotta be az énekes.

Mindig is sok kép volt kint rólam és a tesómról is, ez anyunak nagyon fontos. Egy időben azonban nem szerettem viszont látni magamat ezeken a fotókon, mert nem tetszett az a plusz súly, amit magamra kaptam. Mostanra szerencsére találtam egy módszert, aminek köszönhetően leadtam a feleslegem. Ráadásul nem is kell sanyargatni vagy visszafogni magam, mivel sokkal kisebb adagokkal is jól lakom. Ez egy testsúlycsökkentő innovátor, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz, például a banaba fa levelét, ami a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, nem rakódik le a felesleg. A kúrában lévő indiai csalán segített abban, hogy az anyagcserém is felpörögjön, egy másik gyógynövény pedig a jóllakottságot fokozza” – magyarázta Srámek, aki igazi multitalentum. Gyermekkori otthonában néhány különleges festmény is helyt kapott.

„A covid alatt egy éven keresztül nem tudtam azzal foglalkozni, amit a legjobban szeretek, de rengeteg gondolatom és energiám maradt, ezért elkezdtem festeni. Ezeket a képeket édesanyám elhozta és ki is tette a falra, nem nagy művészet, de a szívem van benne” – vallotta be Peter Srámek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek