2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Meglátták a pénzügyőröket, kiugrottak az ablakon

Meglátták a pénzügyőröket, kiugrottak az ablakon

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem egy tonna vágott és szárított dohányt foglaltak le Tiszabercelen.
A pénzügyőrök a rendőrökkel együtt egy tiszaberceli ingatlant ellenőriztek. A házban lévő személyek, miután meglátták őket, kiugrottak az ablakon és megpróbáltak elmenekülni.
Hármat közülük elfogtak és megbilincseltek. Az ingatlan átvizsgálásakor a NAV munkatársai egy illegális dohányfeldolgozó üzemre bukkantak, amelynek padlásán és különböző helyiségeiben vágott, szárított leveles dohányt, illetve vágó-, mérő- és csomagolóeszközöket találtak. A több mint 80 millió forint értékű dohányterméket lefoglalták, a tulajdonos ellen pedig költségvetési csalás miatt feljelentést tettek.
A megközelítőleg egy tonna dohányból több mint 120 ezer doboz cigarettát állíthattak volna

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Amikor a séta kihagyhatatlan
Kedvenceinkkel is érdemes körültekintően kikapcsolódni Miközben a felelős állattartók különböző módszerekkel óvják kedvenceiket a kullancsoktól, g…

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…