2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Majka egy igazi férfi Köllő Babett szerint

Köllő Babett exkluzív interjújával folytatódik a Stories Podcast

Férjével és Majkával való kapcsolatáról is mesélt legújabb podcast interjújában Köllő Babett színész, táncos, szubrett és műsorvezető. Mint elmondta, neki nem az a fontos, hogy egy pasi szép legyen, de más téren természetesen komoly elvárásai vannak a férfiakkal szemben.

Augusztus 2-án, szerda este indult dr. Orosz Cyntia új online interjúsorozata, „Stories Podcast” néven. A Nagy Ő egykori szereplője, aki nem mellesleg a jogi egyetemet a summa cum laude feletti, preclare minősítéssel végezte, indította el a „Stories Podcast”-ot, melyben exkluzív interjúkat készít, mély témákat boncolgat, és ismert személyekkel, szakértőkkel készült őszinte beszélgetéseit tárja a nyilvánosság elé. A műsor első vendége Magyarország fitnesz first ladyje, Rubint Réka volt. A második adásában Köllő Babettet látta vendégül Cynthia, akivel az önazonosság témaköréről beszélgettek.

A hamarosan megjelenő műsorban Babett arról is mesél, hogy hogyan talált rá a spirituális útra és mit adott az neki.

„Nem vagyok spirinyuszi, de hiszek az energiákban. Amikor elvesztettem az ikreket, utána tértem át a spirituális útra” – meséli Köllő Babett színésznő, táncos, műsorvezető.

Kitér többek között a párjával hosszú évek óta tartó kapcsolatára és annak titkaiba is beavat, valamint kifejti milyen is egy igazi férfi.

„Nekem a párom a háttérország, mindenben támogat. Ez számára is fejlődési folyamat eredménye volt, hiszen felsővezető volt, igazai teremtő Férfi. Nagyon sok férfi, amikor a párja elkezd veszettül sikeres lenni, úgy éli meg, mint egy támadás, személyes sértésnek veszik, nálunk ez a rész maximálisan kimaradt. Lehet, hogy érezte, de sosem hangsúlyozta. Pár héttel ezelőtt jöttem hazafelé és beszélgettünk, szóba jött egy ismerős pár, akik most nehéz időszakon mennek keresztül. Hirtelen megkérdezte tőlem a párom: Téged mi idegesít bennem?” Hosszasan elgondolkodtam és hiába kutattam, nem találtam semmit„ – avat be életébe Köllő Babett.

Hogy milyen az igazi Férfi?

„A férjem persze. Egy pasi ne szép legyen a klasszikus értelemben, hanem humoros legyen, legyen nagyon igényes magával szemben, és az öltözködési stílusa is legyen eggyel extrémebb, mint az átlag. Legyen nagyvonalú, hú erre van egy sztorim Majesszel kapcsolatban” – meséli Babett. Az interjúból kiderül az is, hogy a színésznő miért gondolja igazi férfinek régi barátját, Majkát.

A Stories Podcast Youtube és Podcast csatornán hamarosan látható a beszélgetés.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…