2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Rendbontás miatt kell felelnie a szurkolónak

Lezárt ügyek: Rendbontás miatt kell felelnie a szurkolónak

Rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves golopi férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 13-án 16 óra után, Miskolcon az Andrássy utcában található DVTK stadionban megrendezett DVTK – Nyíregyháza labdarúgó mérkőzés második félidejében, a „B” közép szektorból pirotechnikai eszközt dobott a szurkolók elől elzárt területre.

A férfi azonosítása, még mérkőzés lefújása előtt – a biztonsági kamera által rögzített felvétel alapján – megtörtént, a rendőrök az elkövetőt még a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek