2022. 01. 18. kedd

Piroska
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Lezárt ügyek: Rablás miatt kell felelnie

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 55 éves svájci állampolgárságú férfival szemben.

A gyanúsított 2021. szeptember 8-án 21 óra 30 perc körül megjelent egy ózdi családi háznál, ahol a bejárati ajtó ablakát nyitva találta. Ekkor a férfi a nyílászárón benyúlva a zárban lévő kulccsal kinyitotta az ajtót és kutatni kezdett a lakásban, miközben az otthon tartózkodó – és akkor éppen felébredő – 75 éves házigazda szemébe fújt egy gázspray-vel. Ezek után az elkövető folytatta az értéktárgyak utáni kutatást, de időközben a sértett telefonált a fiának, aki hazaérkezett, így a rabló az addig megtalált készpénzzel együtt egy ablakon kimászott és elmenekült.

A járőrök a bejelentést követően a helyszín közelében egy bokorba bújva találták meg az elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették.

A rendőrök az eljárás során lefoglalták, majd visszaadták az eltulajdonított készpénzt a jogos tulajdonosának.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket az Ózdi Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum