2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Lezárt ügyek: Pékségből a rendőrségre

A rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a két férfival szemben folytattak, akik egy sajókazai volt pékségből akartak lopni fémcsöveket.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két sajókazai fiatalemberrel szemben.

A gyanúsítottak 2021. augusztus 4-én az esti órákban bementek egy már nem üzemelő sajókazai pékségbe, amelynek faláról a fém gázcsöveket lefűrészelték. A csövekkel csak az üzem bejárati ajtójáig jutottak, amikor a járőrök tetten érték őket. Az egyik elkövető – a fűrészt hátrahagyva – megpróbált elmenekülni, de a rendőrök őt is elfogták, majd mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum