2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kábítószert fogyasztott, majd kórházba került

Lezárt ügyek: Kábítószert fogyasztott, majd kórházba került

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi fiatalemberrel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. március 12-ét megelőzően egy miskolci szórakozóhelyen szóba elegyedett egy férfivel. A férfi – elmondása szerint – marihuánás cigarettát szívott, amelyet a fiatalember is megkóstolt, majd ezek után vásárolt is tőle a növényből.

Az ügyben szereplő gyanúsított ezt követően egy dohányboltba ment, de ott rosszul lett, így kórházba szállították és ellátását követően találták meg nála a megvásárolt kábítószert egy zacskóban.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…