2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kábítószert fogyasztott, majd kórházba került

Lezárt ügyek: Kábítószert fogyasztott, majd kórházba került

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi fiatalemberrel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. március 12-ét megelőzően egy miskolci szórakozóhelyen szóba elegyedett egy férfivel. A férfi – elmondása szerint – marihuánás cigarettát szívott, amelyet a fiatalember is megkóstolt, majd ezek után vásárolt is tőle a növényből.

Az ügyben szereplő gyanúsított ezt követően egy dohányboltba ment, de ott rosszul lett, így kórházba szállították és ellátását követően találták meg nála a megvásárolt kábítószert egy zacskóban.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…