2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Kábítószert fogyasztott, majd kórházba került

Lezárt ügyek: Kábítószert fogyasztott, majd kórházba került

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi fiatalemberrel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022. március 12-ét megelőzően egy miskolci szórakozóhelyen szóba elegyedett egy férfivel. A férfi – elmondása szerint – marihuánás cigarettát szívott, amelyet a fiatalember is megkóstolt, majd ezek után vásárolt is tőle a növényből.

Az ügyben szereplő gyanúsított ezt követően egy dohányboltba ment, de ott rosszul lett, így kórházba szállították és ellátását követően találták meg nála a megvásárolt kábítószert egy zacskóban.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…