2022. 07. 6. szerda

Csaba
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Lezárt ügyek: Kábítószerbirtoklás

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 38 éves, és egy 36 éves miskolci férfival szemben.
A gyanúsítottak kábítószert vásároltak, majd tartottak maguknál. A gyanúsítottak vallomásukban beismerték, hogy a szert saját fogyasztásra vásárolták. A dílerekkel szemben folytatott eljárások még folyamatban vannak.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szemtanúkat keres a rendőrség
A rendőrök a lakosság segítségét kérik a gesztelyi körforgalomnál történt halálos közúti közlekedési baleset kapcsán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei…
Hiányzott már a Rallye!
A Köbli Károly - Szilágyi Mihály ralipáros egy Škoda Felicia Kitcar fedélzetén vágott neki a 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-nak. Károllyal a pil…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum