2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Lezárt ügyek: Kábítószerbirtoklás

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak a két ügynek a vizsgálatát, amelyeket két kábítószerfogyasztóval szemben folytatott.

Kábítószer birtoklása bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 47 éves, illetve egy 32 éves miskolci férfival szemben. Az idősebbik gyanúsított kábítószert termesztett és fogyasztott, míg a fiatalabbik kábítószert vásárolt és fogyasztott. A ügyek gyanúsítottjai vallomásukban beismerték, hogy a kábítószert saját fogyasztásra termesztették, illetve vásárolták, majd fogyasztották el.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Túlzott segítőkészsége, majd sápadtsága tette gyanússá azt a férfit, akinek autójában több mint nyolcezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és n…
Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…

További cikkek