2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 356 HUF
1 GBP 428 HUF

Lezárt ügyek: Kábítószerbirtoklás

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak a két ügynek a vizsgálatát, amelyeket két kábítószerfogyasztóval szemben folytatott.

Kábítószer birtoklása bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 47 éves, illetve egy 32 éves miskolci férfival szemben. Az idősebbik gyanúsított kábítószert termesztett és fogyasztott, míg a fiatalabbik kábítószert vásárolt és fogyasztott. A ügyek gyanúsítottjai vallomásukban beismerték, hogy a kábítószert saját fogyasztásra termesztették, illetve vásárolták, majd fogyasztották el.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum