2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 407 HUF
1 GBP 456 HUF

Lezárt ügyek: Gyújtogatott, lopott, betört

Lopás bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 52 éves miskolci férfival szemben.

Az elkövető 2021. március 15-e előtt Miskolcon egy fotó üzletbe, egy drogériába és egy hétvégi házba tört be. A férfi továbbá egy városi tömegközlekedési eszközön egy telefont próbált ellopni, valamint egy hétvégi házat is megrongált, melyek során az ingatlant szándékosan felgyújtotta. Az elkövető a betörések alkalmával többek között laptopot, gyógyteát, lakás-felszerelési tárgyakat tulajdonított el.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként a férfit elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, és 2021. március 15-én történő gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe is vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rally Legendre teszteltünk!
Köbliék a Rally Legend előtt kicsit megmozgatták a Skoda Feliciat. 58 verseny kilométert és 7 gyorsot teljesített a Sopia-Net Mediterrán Rally az Int…

További cikkek

Mennyire trendi ma vért adni?
A MOME fiatal művészei tervezik a Z generáció meggyőzéséhez a plakátokat 2022.szeptember 26. –A Magyar Bankszövetség a Moholy-Nagy Művészeti Egyete…