2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Felgyújtotta a volt feleség otthonát

Lezárt ügyek: Felgyújtotta a volt feleség otthonát

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 60 éves sajópetri férfival szemben. Az elkövető egykori feleségének Sajópetriben található otthonában jelent meg és egy szatyrot kívánt neki átadni. Az asszony a volt férje kezéből kilökte a nejlon táskát, ami a földre eset és a benne lévő gyúlékony anyag kiömlött. Az elkövető a padlón szétterült folyadékot meggyújtotta, ezért a házban tűz keletkezett, és a berendezési tárgyak is lángra kaptak. A nő segélykiáltására a helyszínre siető szomszédok a tüzet eloltották, miközben a volt férj elmenekült. A rendőrök a bejelentést követően az elkövetőt otthonából előállították elő, majd a kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…