2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Autólopásból kábítószer kereskedelem

Lezárt ügyek: Autólopásból kábítószer kereskedelem

Az Edelényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves nővel és 30 éves élettársával szemben.

Edelényből a Miklós Gyula utcából 2021. március 13-án a reggeli órákban autólopás miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. A rendőrök a helyszínre érkezve az autót a közelben megtalálták, később kiderült, hogy azt egy ismerősük vitte el. A bejelentőkkel kapcsolatosan felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, akikkel szemben eljárást indítottak.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2021. április 13-át megelőzően Edelényben és a környező településeken kábítószerrel kereskedtek. A rendőrök a házkutatás során többféle kábítószergyanús anyagot, és három tő kendert is lefoglaltak. Az egyenruhások a párt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őket.
Az Edelényi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek