2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Apa és lánya terjesztette az új pszichoaktív anyagot

Lezárt ügyek: Apa és lánya terjesztette az új pszichoaktív anyagot

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet két helyi lakossal szemben folytatott.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy helyben lakó férfival és felnőtt korú lányával szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. március 9-ét megelőző időszakban rendszeresen értékesített – főként a városban lakó fogyasztók részére – új pszichoaktív anyagot, amelyet dohányba kevert bele.

Amikor a férfi nem tudta kiszolgálni a vevőkörét, akkor a lánya vitte tovább az üzletet és ő bonyolította le az eladást, több alkalommal, akár a saját lakásukban.

Az ózdi rendőrök 2021. március 9-én vették őrizetbe a gyanúsítottakat – ők azóta is letartóztatásban vannak – ,amelynek során a gyanúsítottak által biofűnek nevezett anyagot is foglaltak le.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek