2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt akták: A járőrök öt ittas és egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból

Lezárt akták: A járőrök öt ittas és egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket öt, ittas, és egy bódult járművezetővel szemben folytatott.

Közúti ellenőrzések során – 2021. augusztus 29-ét megelőzően – a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt az öt sofőrt, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak, illetve az egyik esetben a gépkocsivezető bódult állapotban közlekedett. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, illetve egy sofőr esetében járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a gépjárművezetőkkel szemben. A rendőrök a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek