2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Létezik barátság nő és férfi között – vallja Szulák Andrea és Nádas György

Létezik barátság nő és férfi között – vallja Szulák Andrea és Nádas György

Igenis létezik barátság nő és férfi között – vallja Szulák Andrea és Nádas György. A két művész 40 éve ismeri egymást és 30 éve közeli barátok. Állítják, partnereik sosem voltak féltékenyek a köztük lévő kapcsolatra, de Andi azt is leszögezte, ha bárki rossz szemmel nézné a barátságukat, akkor annak fel is út, le is út lenne a sorsa.

Egy hajós körutazás során kötött örök barátságot Szulák Andrea és Nádas György. Mindketten felléptek ott, és azonnal egy hullámhosszra kerültek. Andi még Gyuri édesapjának dalait is elénekelte egy lemezen.

„Ő egy olyan ember, hogy ha bármikor felhívnám, hogy Andi gyere, baj van, már indulna is, csak annyit kérdezne, hogy hová” – kezdte Nádas György „…és hogy hozzam-e az ásót” – tette hozzá nevetve Szulák Andrea. A barátok aztán komolyra fordították a szót.

„Andi mindig maximalista volt, már amikor elkezdte a szakmát, akkor is, ezt is tisztelem és becsülöm a mai napig benne” – magyarázta Nádas.

„Én viszont nagyon óvatos embernek tartom magam. Gyurit régóta figyelem, imádom a multitalentumokat, ő nem csak színész, énekes, humorista, de civilben is jó arc. Sokszor találkozott az egymás mellett haladó pályánk. Mindig volt, és van olyan dolog az elmúlt 30-40 évben, amivel meg tudtuk egymást szólítani. Hasonlóan gondoljuk a dolgokat, szakmát, családot, szerelmet, művészetet és egyikünknek sincs humora” – viccelődött Andi.

Egymás féltése is jelen van a kapcsolatukban. Nádas több mint 25 kilós kilós fogyását Szulák sem hagyta szó nélkül.

„Őszintén bevallom, mikor először megláttam Gyuri átalakulását, megijedtem. Olyan látványos volt a fogyás, féltem, hogy esetleg beteg lett. De szerencsére erről szó sincs, inkább visszaegészségesedett” – magyarázta Andrea.

„A túlsúlyom már komoly problémákat okozott, ezért tudtam, hogy le kell fogynom. Rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mostanra 27 kilót. Kipucolta a zsírokat és fele akkora adagokkal is jól lakom ennek a testsúlycsökkentő mátrixnak köszönhetően. Így könnyen beindult egy egyenletes és egészséges fogyás, az elért eredményt pedig önsanyargatás nélkül is tudom tartani– fűzte hozzá a humorista.

„Emlékszem olyan időszakokra, amikor meg azért féltettem, hogy ez a helyes, jó alakú fiú húsgombóc lett, és a szíve nehogy tönkre menjen a túlsúly miatt. Most azt ünneplem, hogy Gyuri ismét piacképesre fogyta magát” – tette hozzá a színésznő.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…